Štítky: gitara kryt prachu, váza home decor, prach izba, špeciálne čistenie kryt rozprašovača, ochranné automatické čistenie kryt rozprašovača stroj, odstránenie automatické čistenie krytu, zariadenie na automatické čistenie krytu, detekcia tvárí držiaka telefónu, štít na tvár, plastové obuvi kryt stroja.

€6.65 €10.08
  • Skladom
  • w17565


Funkcia:

Čistenie krytu stroj je automaticky: automatické čistenie krytu rozvádzača sa ľahko a efektívne pokrytie topánky, šetrí váš drahocenný čas. Je vyrobená z PP a ABS, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.

Č čistenie: automatické čistenie kryt rozprašovača udržuje podlahy čisté a upratané, takže nie je potrebné čistiť každý deň. Môžete ho používať na okupovaných a pohodlné dvere.

Bez elektriny: topánky kryt distribútor pracuje na mechanické jar. Keď stojíte v strede distribútor bude automaticky vydania ukradnuté veci okolo topánky. Preto, čistenie krytu distribútor môže nielen úsporu energie, ale aj ochranu životného prostredia.

Široko používané: vysoká kvalita, veľmi vhodný pre kancelárie, rodinné a obchod, ktoré vyžadujú jednorazové čistenie kryt rozprašovača. Dôraz je kladený na zosilnené pružiny a stabilné háky pre zvýšenú odolnosť a stabilitu.

Špecifikácia:

Materiál: karbónová PP inžinierstvo materiálov, ABS

Veľkosť: 40 * 21 * 12 cm/15.75*8.27*4.72"

Farba: Zlatá, Strieborná, Fialová, Modrá, Zelená

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Obuvi Kryt Stroja

[relateproductdetail/]


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Iné
  • Zahrnuté: 1 X Obuvi Kryt Stroja
  • Typ Vlasov: Plastové Vlasy
  • Poznámka: Bez jednorazových obuvi zahŕňa
  • Druh: Čistenie, Leštenie Zariadenia


Rosinka1967
2020-09-01
5/5
¡Genial! ¡Great!
8r3m2xtg
2020-09-01
5/5
Son bolsas individuales para usar de forma normal, sin la maquina automática. Individual shoe covers to use without the automatic shoe cover machine.
Voktya Ebyli0887m
2020-09-01
5/5
Son bolsas individuales para usar de forma normal, sin la máquina automática. Individual shoe covers to use without the automatic shoe cover machine.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty