Štítky: black bonsai drôt, bonsai osiva, nákova nástroj, shimano drôt nastaviť, bonsai nastaviť, bonsai pobočky, protea, živica chrámu, zosilňovač nohy, bonsai nožnicový.

€7.72 €10.03
  • Skladom
  • w16497


Funkcie:

KVALITA: vysokokvalitný hliníkový materiál s farbou, aby sa zabránilo hrdzaveniu, ľahko tvarovať a ohýbať s ruky, ľahké byť rez s nožnice na drôt

ĽAHKO OHNÚŤ: Eloxovaný hliník školenia drôt je jednoduchšie, aby sa ohýbať ako meď ešte stále veľmi silný, takže je lepšie pre začiatočníkov bonsai školiteľov a vhodné pre skúsených bonsai umelcov.

HRÚBKA RAD: Prichádza v 3 najpopulárnejších veľkostiach - 1,0 mm, 1,5 mm, 2,0 mm, takže máte rôzne veľkosti, na ruky, aby sa zmestili vaše konáre rôznej hrúbky.

KOMBINOVAŤ DRÔTY: Double wrap vodičov menších hrúbok, súčasne vytvoriť ďalšie silu odrôd, ktoré potrebujete pre váš najhrubší pobočiek.

VYBERTE si FARBU: k Dispozícii v štandardnej čierna, hnedá ladia s vašou kôry, alebo zelenej, aby zodpovedali vaše listy. Všetky farby sú eloxované. Vyberte si podľa vašich požiadaviek!

UPLATNENIE: skvelé pre bonsai tréning s bonsai nástroje, ručné remeselné robiť, šperky robiť a tak ďalej

Toto školenie linka môže byť použitá pre črepníkové rastliny alebo rastlinné dekorácie,a to nielen na to, priniesť vám veľa rôznych radosti vo svojom každodennom živote,ale aj pre výkon svojej dynamickej a praktické zručnosti.

Tieto školenia linky môžu byť opakovane ohnuté,nie je ľahké hrdze,nie je ľahké zlomiť,môžete znovu použiť,lepšie ako iné medi alebo železa, drôty.

Špecifikácia:

farba:Čierna / Zelená / Rose Gold

Materiál:hliník

Veľkosť:1.0 mm*5 m/1,5 mm*5m/2.0 mm*5m

Obsah Balenia:

3*(1.0 mm*5m) line

3*(1,5 mm*5m) line

3*(2.0 mm*5m) line


  • Materiál: Hliník
  • Číslo Modelu: MoHern Bonsai Drôt
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Katerina Bash
2020-08-19
5/5
It all looks good, now to wire my Bonsai up!

Napísať recenziu

Súvisiace produkty