Štítky: v radovej, wago, dlho rýchly konektor, konektor drôt, opona garland na okne, wago boxy, noia, zadarmo distribučný blok, ženské konektory box, pct 215.

€7.31 €10.02
  • Skladom
  • w82711


Ak hľadáte pre iné veľkosti tejto novej série, pri pohľade na staršie 222 série, alebo niečo iné, potom, prosím, uistite sa tiež, pozrite sa na moje ďalšie položky!

PCT Série COMPACT Spojov Konektor pre všetky drôt typy šetrí 40% viac priestoru ako jeho predchodca (222 série).

Tieto drôty konektory ubytovať v poriadku-lankové vodiče z 0.14 až 4 mm2 (24-12 AWG), rovnako ako pevné a laniek od 0,2 do 4 mm2 (24-12 AWG). Táto široká škála umožňuje rýchlo a jednoducho pripojiť rôzne typy vodičov a umožňuje preklenutie vodičov s výrazne odlišnými prierezy.

- napätie do 450V

- aktuálny až 32A

- majú väčšie jednoduchšie-na-zdvih páky.

- vyžadovať 40% menej miesta nad 222 série konektory.

- nie, len sú nové konektory menšie, majú tiež jasné, priehľadné, puzdrá, ktoré umožňujú inštaláciu kontrolovať ich prácu

- vstavaná sonda test diery

môžu sa používať pri teplotách až 221°F (105°C), okolitého až 140°F (60°C)

Užívateľská Prívetivosť Má Prednosť:

Užívateľská prívetivosť umocňuje vyprázdnené-out rukoväte na bočných v kryte, takže je jednoduchšie pre používateľa držať na konektor počas inštalácie. Kontaktovanie je založený na osvedčenom CAGE CLAMP® technológiu, čo znamená, že žiadne nástroje sú potrebné na to, aby natrvalo a bezpečný kontakty. Jasne vytlačené technické údaje o výrobku uvádza všetky dôležité informácie na inštalátor na prvý pohľad a tiež označuje požadované pásu dĺžka na drôty, napríklad. Operačný páky tiež poskytujú ďalší potenciál označenie plochy.

Vrátenie a vrátenie peňazí

1. Prosím, kontaktujte nás pred loď vašej objednávky späť, budeme vám spiatočnú adresu, Potom, čo sme dostali balík , budeme náhrady alebo výmeny na vás . 2. Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Sme schopní vám vrátime peniaze, bez prepravných nákladov. 3. Všetky vrátenie bude vrátený na vaše platobného účtu , o 4~7 pracovných dní. Zodpovednosť a povinnosť

1. My len lode potvrdil, adresu a príjemca poskytol www.poliklinikaatrium.sk. Predtým, než ste zaplatili, uistite sa, prosím, vašu adresu a príjemca v www.poliklinikaatrium.sk . 2. Prepravné náklady nie sú zahrnuté všetky dane a poplatky . Žiadny poplatok a poplatok je kupujúceho zodpovednosti. Kupujúci alebo príjemcu by mali znášať a platiť všetky dane a poplatky pozemok pri pozemok dorazil do cieľovej krajiny . Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste ar e spokojný s našim produktom a servisu. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom neg ative spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.


  • Klip jar materiál: Nikel, chróm legovanej ocele
  • Názov Značky: XY KVALITY
  • Vodič Materiál: Pocínované medené
  • Číslo Modelu: 222-415
  • Režim Pripojenia: Jar typ pripojenia
  • Parameter: 250V/4KW/32A
  • Shell Materiál: Izolované spomaľovač horenia PC


MBAKERSR57
2021-02-01
5/5
Very good and high quality terminal blocks, it's almost like the WAGO blocks but at more affordable price.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty