Štítky: ušné podložky iphone, anti stratil headset, naroshnik, airpod samsung, ucho pod pro, atgoin bt565m, airpod pro tip, aiorpods, prípad opravy slúchadiel, headset od spoločnosti lenovo.

€3.68 €4.09
  • Skladom
  • w7592


Funkcie

1,Hubky Silikónové Pamäťovej Peny Náhradné Ušné Tipy Puky pre Apple Airpods Pro Tipy

2.Mäkké a pohodlné na nosenie,non-rozšírenie earE,žiadne bolestivé, dokonca nosiť celý deň: Pomalé oživenie slúchadlá, zvýšiť komfort headsetu na nosenie. Odolné a všeobecné; Mäkké a montáž uchu, dlho nosiť bez opuchu.

3.Č ľahko vypadnúť. Máme tri páry položky, zahŕňa malé, stredné a veľké, vhodné pre vaše slúchadlá perfektne,je to veľmi jednoduché a pevne vložte do ucha. všetky veľkosti vhodnej pre Apple Airpods Pro bluetooth slúchadlá.

4.Vstavaný prachu oka,zvýšiť ucho tipy život

5.Zlepšiť zvuk výrazne,zvyšuje basy,zníženie vysokej frekvencii burr: Pamäťovej peny tipy(ucho pena bavlna) môže vyrábať tesnenia vo zvukovode, tak, že hudba je takmer žiadna strata, aby sa ozývať v uchu kanál, pocit rôzne.

Skvelé pre blokovaním okolitého hluku, môžete počuť hudbu,nie na ľudí okolo seba pod hlučnom prostredí: tesnenie môže izolovať vonkajší hluk, rušenie, dokonca aj v hlučnom prostredí, bez zvýšenia objemu až nad hluk, ktorý môže chrániť svoje uši.

6.Nosenie v hovorovej prípade : všetky veľkosť nemá vplyv na plnenie a infračerveného snímania

7.Úložný box sa dá dobre chrániť vaše slúchadlá tipy z toho, že je poškodený,tiež môžu byť použité dať originálne tipy : Non-jedovaté, neškodné, bez zápachu a bez stimulácie pre ľudské telo, žiadne alergické reakcie.

LÁSKAVO TIPY -- Pamäťovej peny je z polyuretánovej peny s pomalým odrazu vlastnosti, nazývané tiež pomalé oživenie hubky. Bude to škaredé po tom, ako bol deformovaný stlačením tlačidla, zvyčajne je potrebné čakať 20-30 sekúnd na plne odrazu. Takže, nebojte sa, ste mohli dať priamo do nabíjanie prípade, môže byť obnovená prirodzene.

Špecifikácia

Materiál: Silikón

veľkosť

Veľké dĺžka: 13.8 mm šírka: 13.0 mm výška: 7.6 mm

Stredná dĺžka: 12.8 mm šírka: 11.5 mm výška: 7.6 mm

Trubka dĺžka: 11.6 mm šírka: 10.1 mm výška: 7.6 mm

poznámka: Ak si nie ste istí o veľkosti ucha spp, môžete si vybrať, stredné ucho spp, ktorý je vhodný pre 70% obyvateľstva

Balenie obsahuje

6 pár Silikónové Štuple


  • Materiál: Silikónové
  • Položka Druh: Slúchadlá Silikónové Puzdro
  • Package: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty