Štítky: ventilátor pre laserové stroj, zápisník nástroj, čínsky gong, gong stojan, odnímateľný cnc držiaka nástroja, úlet prachu kolektora, cnc prachu, čip ventilátor, čistič swdk d260, studená oceľ tanto.

€27.57 €39.38
  • Skladom
  • w7420


Náhodné dodanie produktu farba

Po prvé, spôsob použitia výrobku: Rukoväť priemer: 16 mm 1. Odpad, šrot metla by mali byť podporované BT série HSK seriál ER séria držiak noža a D16 valec svorku. 2. Programovanie vhodným nástrojom cesty podľa spracovaných produktov. 3. Kvapalina potrubia by mali byť nastavené na úzkej po metla sa nahrádza nôž banky. 4. Start-up rýchlosť je 500. Po ventilátor čepeľ je rozšírený, urýchľuje na nastaviť vhodnú rýchlosť a fúka dole obrobku. 5. Po čistení, vreteno zdvihne a odíde ventilátor čepele. 2. Veciach, ktoré potrebujú pozornosť pre výrobkov: 1. Výška nastavenie vyhradené miesto nedotýka produktov a zariadenia na pracovný stôl. 2. Odporúčaná vzdialenosť je v rámci 10-15 CM. 3. Neotvárajte dvere počas používania. 3. Používanie produktu parametre: 1. D160 rýchlosť 7000-10000 krmivo je upravená podľa výrobku. 2. Rýchlosť D260 je 4000-8000. Krmivo sadzba, sa upraví podľa produktu. D160 Pracovných Krídlo Šíri Priemer 160MM D260 Pracovných Krídlo Šíri Priemer 260MM

Spoločnosť stručný úvod:

(XINYAO) Co., S.r.o. je profesionálny CNC nástroj dizajn, Výskumu, Vývoja, výroby, inovačný rozvoj ducha, Predaj die príslušenstvo, obrábacie stroje, príslušenstvo, precízny brúska nástrojov, skľučovadla, držiaky náradia, frézy, CNC nástroje, bola založená v roku 2008. lepšie služby pre zákazníkov, snaží vybudovať XINYAO do populárneho a uznávanou značkou na trhu, XINYAO spoločnosti, vynikajúcu kvalitu, povesť po prvé, spoločnosť vytvára výroba, predaj a servis politiky, a snaží vytvárať vysoko kvalitné nástroje. XINYAO Co., S.r.o. výrobky boli predávané po celom svete, bola uznaná a podporovaná veľký počet globálne kupujúcich, má dobrú povesť v rôznych regiónoch. Nech XINYAO Obmedzené stať najčastejšie dôveryhodný partner Po predaji, záruka: 1:XINYAO odbornej po-predajný tím, rýchlo a účinne riešiť všetky možné problémy, online vyriešiť všetky po-predajný problémy pre vás. 2: spoločnosť je zodpovedná za stratu tovaru v priebehu dopravy. Prosím, buďte si istí, že si ich môžete kúpiť. 3: Prosím, otvorte balík kontroly produktu, keď sa prihlasujete a príjem tovaru, potvrdiť, že tovar nie je poškodený skôr, než ho podpíšete a prijímanie. Ak tovar sa zistí, že je poškodený, prosím, fotografovanie z poškodených výrobkov a sledovacie číslo, prihláste sa a príjem tovaru, kontaktujte spoločnosť zákaznícky servis na prvý raz, a poskytovať efektívne dôkaz pre vrátenie peňazí.


  • Číslo Modelu: D16 D260


Napísať recenziu

Súvisiace produkty