Štítky: akupunktúra kovové pero, príručka akupunktúrne pero, profesionálne akupunktúrne pero, svalové impulz, akupunktúrne pero meridian, svalová terapia, massag, holiaci strojček pre mužov, acupunctur pero, nízka frekvencia masáž.

€26.74 €44.56
  • Skladom
  • w68971


Popis: 1. Má 3 náhradné sondy: jeden krásy sonda pre čeliť len, strednej veľkosti sonda pre telo,malé rozmery sonda pre uši a ruky. 2. Nabíjateľná: s high-capacity nabíjateľná lítiová batéria. 3. Dodáva sa s bodom, lokátor a simulátor. 4. Je dodávaný s LCD digitálny displej plus svetelné a zvukové indikátory pre umiestnenie akupunktúra a vyvolať bodov. 5. Dodáva sa s reflux bar. 6. To prichádza s účinným zatlačte tlačidlo pre okamžité elektrické akupunktúrne ošetrenie miesta alebo oblasti v nadväznosti na jeho detekciu. 7. Nastaviteľné point poloha citlivosť. 8. Nastaviteľné frequncy(1-23Hz). 9. Teória je založená na tradičnej Čínskej medicíny teória, žiadne poškodenie ľudského zdravia. 10.Tento prístroj môže pomôcť nájsť poludníka, presne a ľahko,a aby Self-liečebné pre elektrické akupunktúra . 11.Pomocou čas: jeden alebo dvakrát denne na jeden acupoint alebo jednej ploche asi 3 alebo 5 minút zakaždým. Dlhší čas môže byť v niektorých prípadoch nevyhnutné. Funkcie: 1.Teplé a aktivovať poludníka. 2.Podporovať krvný obeh odstránením krvi stasis. 3.Zmierniť bolesť a zlepšiť imunitu. 4.Usporiadanie vnútornej sekrécie. 5.Uvoľnenie svalového napätia a tela životnej energie na podporu hojenia. Poznámka: 1.Nepoužívajte počas tehotenstva, menštruačného obdobia, abnormálne koža, vysoká horúčka. 2.Nedávajú prejavu schopnosť ľudí používať to akupunktúrny prístroj. 3.Uchovávajte mimo dosahu dosahu detí. 4.Ľudia majú srdcové podmienky a kardiostimulátorom, pľúc zariadení alebo v iných lekárskych elektronických zariadení v tele by nepoužívajte túto položku. Balenie zahŕňajú :( Originálne krabice package) 1* Elektronické Akupunktúrne pero 3* Sondy 1* Kábel 1* Štiav, Bar 1* Nabíjačka (Napájanie: 110v~240v(sutiable pre všetkých kútov krajiny sveta),poskytujeme UK/ US/ EU plug and právo zapojte sa odošle s balení) 1* Malé Prázdna Fľaša 1 x užívateľská príručka

Ak sa chcete dozvedieť o operácie, prosím, sledujte video, na akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať,ďakujem

O Platby:

Prijímame kreditné karty WebMoney WM TT Western Union Qiwi peňaženky, a tak ďalej.

O Preprave:

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.(www.poliklinikaatrium.sk štandardná doprava je rýchly, sme navrhujeme, aby ste si ho vybrali)

2)Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48h V pracovných dňoch.Po zaplatení overenie.

3)My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Môžeme\\\ \ 't zmeniť adresu po zaplatení je potvrdené.Ak chcete zmeniť,prosím, zrušiť to, aby potom miesto, aby sa znova s novú adresu.Vaša objednávka adresa MUSÍ byť angličtina.

4)obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6)Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Zdieľať Našom Obchode:

1.Ak ste podiel nášho obchodu do vašej SNS....,prosím, kontaktujte ma.

2.Postupujte podľa store a Je fanúšikovia môžu získať špeciálnu zľavu pri ďalšej objednávke.

Vaša podpora je veľmi ocenil.

O Spätnej Väzby:

1)Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2)Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ak máte akékoľvek otázky , prosím neváhajte a kontaktujte nás.

3)ak By ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Beurha budú vždy poskytovať vám najlepšie služby a produkty.

Pekný deň.


  • Názov produktu: Akupunktúrne Pero
  • Energetická Masáž: Meridian Pero,Bolesť Pero
  • Názov Značky: SALORIE
  • Aplikácia: Telo
  • veľkosť produktu: 23 3.5 cm
  • Pomocou: 10-15 min , raz až dvakrát denne
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Úroveň: 1~10 Úrovne
  • Pulzná Frekvencia: 1~23Hz (Nastaviteľné)
  • Druh: akupunktúrne pero meridian
  • Používateľská Príručka: poskytovať žiadne jazykov, pokyny, prosím, upozornenie na objednávku


Kozanoglu 44
2020-10-07
5/5
Really power is very good, korzystałem already with such therapy U doctor and really device works and its advantage of this mobility, I am happy, recommend to everyone
Sarahlhahn
2020-10-19
5/5
The device for акунптурных dots, made qualitatively and soundly, included, works, put on charge, how it works has not yet figured out, instructions in English, the parcel went to Israel 11 days, tracked until receipt, the results will write in complement the reviews, thank you very much to the seller, the purchase is very satisfied, I recommend the seller and his store.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty