Štítky: 2017 camaro, taho, trax, crd, iskra, chevrolet spark, chevrolet cruze, chevrolet epica, chevrolet kríž, Equinox.

€3.28 €3.68
  • Skladom
  • w6144


HKOBDII 2/3/4/5B Flip Skladacie Diaľkové Tlačidlo púzdro pre Chevrolet Aveo Cruze Camaro Rovnodennosti Malibu Sonic Iskra Volt Uncut Čepeľ

Vysoká kvalita Poskytnúť veľkoobchod Fit pre (len orientačný): 2010-2013 Camaro 2011-2013 Cruze 2010-2013 Rovnodennosti 2013 Malibu 2012-2013 Sonic 2013 Iskra 2011-2013 Volt A ďalšie modely s rovnakou tvar... Funkcie: To je vysokej kvality, diaľkové prípade jednotky. Toto je pre vás, ak chcete nahradiť opotrebované alebo zlomené prípade. Všetko, čo musíte urobiť, je presunúť vnútorné komponenty zo starého vzdialené na našom novom prípade. Na keyblade je potrebné znížiť na svojho miestneho predajcu alebo kvalifikovaný zámočník. NIE je vnútra (remote / elektronika / transpondér žetóny / batérie) jednotky vo vnútri. Žiaden program vyžaduje. Package zahrnuté: 1 /5/10pcs * Tlačidlo Shell Oznámenie pred tým, ako váš nákup: Ak sa originál kľúč má rovnaký tvar, tlačidlá a čepeľ môže nosenie. Prosím, porovnajte si pozorne pred uvedením objednávky. Ďakujem vám veľmi pekne.

1:Príkazy spracované v rámci 24 hodín po platba a overovania. 2:zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu,

Takže prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. 3:Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje,takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin,takže buďte trpezliví. 4:Každý sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informationfrom oficiálnej webovej stránke.

1:Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. 2:Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. 3:v prípade, Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. 4:Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, a nie otvorený spor priamo. 1:spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. 2:Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.


  • R/C Funkcia: bez
  • Druh Materiálu: PVC
  • Prispôsobenie: No
  • Výmenný Katalógové Číslo: Pre Aveo pre Cruze
  • Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby: CN
  • Názov Značky: HKOBDII
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Iné Katalógové Číslo: Kľúčové Shell
  • Výrobca Katalógové Číslo: Pre Chevrolet


Stuffiklfs
2020-12-11
5/5
Got it in three weeks. There were no problems when assembling. Recommend.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty