Štítky: big blue denim, 20000 banka napájania, Cree, vysoký výkon horáka, led xpl, yunmai 20000 lumen, 18650 batérie baterky, svietidlo teplé, cree led, xhp35.

€344.53
  • Skladom
  • w5751


Zavedenie Nového Výrobku :

(1) Využíva 9 kusov Americké CREE XHP35 HI Led s maximálnym prietokom do 20000LM a dlho hodiť do to1679 metrov,R90C vám prinesie absolútny šok v noci.

(2) R90C je veľmi kompaktný a pohodlné držanie, a využíva 6 bočné svetlá pre kempovanie, rybárčenie a ďalšie iné vonkajšie osvetlenie zážitok!

(3) S IMALENT jedinečný dizajn s jasnými pokovovanie proces optického reflektor a 9pcs CREE XHP35 AHOJ Ledky, R90C dodáva maximálny výstup až 20000 lúmenov a ďalekosiahle vzdialenosti 1679 metrov, push ste hranice deň a svetlá, urobiť z neho perfektné vyhľadávacie a záchranné svetlo!

(4) R90C funkcie IMALENT podpis high-grade strane tlakový spínač. Tento ekonomický dizajn poskytuje bezprecedentnú úroveň priľnavosti. Šesť úrovní výstupu zabezpečiť, dlho pracovať s nízkym alebo vysokým výkonom v akejkoľvek situácii. Na "skryť strobe" funkcia vás ochráni začína rýchlo v kritických momentoch.

Vlastnosti produktu:

(1) Využíva 9 kusov Americké CREE XHP35 HI Led, s životnosť až 50000 hodín, a maximálny výstup 20000 lúmenov.

(2) Vstavaný samotestovanie inteligentné nabíjanie okruh, ktorý je pohodlné, rýchle a bezpečné.

(3) Šesť úrovní výkonu, ktoré môžu byť zmenené rýchlo s instant turbo k dispozícii.

(4) kapacita Batérie indikátor úrovne nabitia batérie kedykoľvek.

(5) Veľkosť: 206mm (dĺžka)x129.5 mm (priemer hlavy) x55.5 mm (priemer tela)

(6) Čistá hmotnosť: 1250g (batérie sú súčasťou)

(7) Vysoká účinnosť konštantný prúd obvodu udržiava konzistentné jas

(8) Zabudované v tepelnej ovládací modul automaticky upravuje jas výstup udržať jednotku, z prehriatia.

(9) Zmes z tvrdeného ultra-jasné, minerálne anti-odrážajúce vrstvené sklo

(10) Hliníkový SMO reflektor

(11) Letecký kvalitné Hliníkové zliatiny telo, oteruvzdorné Type III hard-eloxovaný povrchová úprava

(12) Vodotesný do IPX-8 štandardu. (2 metrov ponorné)

Balenie Zoznam: 1 x R90C Baterka 1 x Nabíjačka 1 x Tašky cez Rameno 1 x kvalitný Popruh, O-krúžky, návod na obsluhu

Ďalšie Detaily:

1.Prepínač ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ

Stlačte vypínač tlačidlo raz pre zapnutie a ešte raz vypnúť baterku.

2.Normálne Osvetlenie Režim:

Keď baterka je zapnuté, stlačte tlačidlo napájania a podržte tlačidlo, bude cyklus od 200lm-500lm-1200l-2500lm-5000lm-8000lm,uvoľnite spínač napájania

tlačidlo uložiť potrebné výstupnej úrovne.

3.Turbo a Strobo

Dvakrát stlačte vypínač napájania tlačidlo v každom režime, bude aktivujte turbo výkonu, ktorá je až do 20000 lúmenov, dvakrát stlačte vypínač napájania tlačidlo znova sa aktivuje blesk, jemne stlačte spínač napájania tlačidlo ukončiť.

4. Bočné svetlá režim

S baterkou vypnúť, stlačte a podržte tlačidlo prepnúť tlačidlo na jednu sekundu, zapnite obrysové svetlá. S obrysové svetlá na, mierne stlačte tlačidlo, ak chcete zmeniť úrovní výstupu, vysoká-stredná-nízka. Stlačte a podržte ju jeden druhého znova, ak chcete ukončiť bočné svetlá režime.

5. Nízky stav batérie výstraha

S baterkou dňa, keď napätie batérie je nižšia ako 11.8 V, červený indikátor zmení na. Keď napätie batérie je nižšia ako 11V, červená kontrolka bude blikať neustále pripomínať používateľom vymeňte batérie alebo nabite ju.

6.Inteligentný tepelnú reguláciu

Zatiaľ čo pomocou vysoko výstupný režim, blesk sa bude generovať veľké množstvo tepla. Keď baterka telo vnútorná teplota dosiahne 55 stupňov Celzia, bude automaticky zníži jas na 8000lm, aby sa zaistilo bezpečné, pohodlné používanie a zabrániť nepohodliu z prehriatia.

7.Pamäťová funkcia

Blesk bude pamätať, jas, že to bolo predtým nastavené na. Keď si zapnite baterku na zdôrazňujem, že si pamätá, ako svetlé to bolo predtým, ako je vypnuté. (Špeciálne režimy bez pamäte)

8.Zablokovanie a odblokovanie

S svietidlo vypnuté, stlačením tlačidla prepnúť tlačidlo 3 krát, červená kontrolka bude blikať dvakrát uviesť baterka je zamknuté. Stlačte prepínacie tlačidlo 3 krát znova, zelená kontrolka bude blikať dvakrát, aby oznamoval, je odomknutý a môže pracovať normálne.

9. Nabíjanie

Výrobok je dodávaný s inteligentné nabíjanie funkciu. Zapojte jeden z adaptérov ako na obrázku do elektrickej zásuvky(24V/2A), a plug v iných adaptér do vnútorné zásuvky. To bude trvať asi 2 hodiny 25 minút do úplne nabite.

Ako je znázornené na Obrázku 1, kontaktných miest, ktoré pozitívne a negatívne póly baterka telo sú všetky v rovnakej rovine, a lietadlo nesmie byť obrátený na vodič, inak doska bude skratuje.

Tam by nemal byť vodivé predmety umiestnené na negatívne kontakt lietadlo na okraji baterka alebo 4 pozitívny kontaktné body, v strede pozitívne elektródy, inak batérie sa skratuje.


  • Prepnutie Režimu: Vysoká/Stredná/Nízka
  • Zoom: No
  • Názov Značky: IMALENT
  • Lumen: Iné
  • Príkon: 3-20W
  • Položka Druh: Blesky
  • Číslo Modelu: IMALENT R90C
  • Ohnisková Vzdialenosť: Non-nastaviteľné
  • Funkcia: Pevný Svetlo
  • Osvetlenie Vzdialenosť: > 500 metrov
  • Model LED Korálky: Iné
  • Nepremokavé: Áno
  • Podpora Stmievač: 2-4 súbory
  • Baterka Typ: campping
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Nabíjačka: Nabíjateľná
  • Materiál Telesa: Hliníkové Zliatiny
  • Certifikácia: ROHS
  • farba: čierna


Anton Kashin
2020-09-22
5/5
100%

Napísať recenziu

Súvisiace produkty