Štítky: vlastné taška puzdro, lama papier taška, die papier, dospelých vlastné tašky, customiz papierové tašky, pekáreň papierová darčeková taška, taška kraft, kovové papier taška, vlastné logo, 50 ks kraft papier taška.

€4.61 €6.59
  • Skladom
  • w5469


Funkcie:

1. Robustné a odolné: dno lepenie spodnej lepenie technológie, nie je ľahké spadnúť, veľkorysý rezanie, pevné lepenie, lepšie nosnosť než bežné darčekové tašky, robustné a odolné.

2. Tieto tašky sú vyrobené z recyklovaných kraft papier, ktorý je šetrnejšie k životnému prostrediu a je opakovane použiteľný.

3. Kreatívne darčekové tašky: Tieto tašky nemajú vzory, takže môžete maľovať niektoré svetlé vzory na tašky a dizajn niektoré špeciálne dekorácie na zvýraznenie tašky.

4. Multi-účel papierové tašky: papierové darčekové tašky, papierové tašky, nákupné tašky, tote tašky, tote tašky, nákupné tašky, tote tašky, nákupné tašky na párty, narodeniny, svadby, Vianočné.

5. Double-layer lepenia: Double-layer základ sa použije papier medzi lano a taška telo lepidlo obojstranné lepidlo, aby sa spojenie silnejšie a nie je ľahké spadnúť.

Popis:

Tento produkt je kraft papier kabelka vyrobená z recyklovaného kraft papier, ktorý je šetrnejšie k životnému prostrediu a môžu byť znovu použité.

Špecifikácie:

Materiál: papier Kraft

Veľkosť:21 cm x16cmx8cm,27cmx21cmx11cm

Farba:hnedá

Použitie: balenie

Package Zahrnuté:

50 ks * kraft papier(20 ks:21 cm x16cmx8cm,30 ks:27cmx21cmx11cm)

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.


  • Názov Značky: duolvqi
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty