Štítky: 10 ploche zväčšovacie sklo, dps3010u, svietidlo stolná lampa, lampa lupa svetlo, svetlo lampy, lupy, binokulárne hlavový most zväčšovacie sklo, lampa zväčšiť, 326 moc, hands free lupa, magnetické lampy, lupy.

€34.45 €57.42
  • Skladom
  • w5427


Produkt úvod 1,zväčšovacie sklo zväčšenie:5X 8X 10X s USB; lupa materiál:Biele a Modré sklo voliteľné; lupa Účinný priemer:125 mm 2,Vybavené 48pcs biele svetlá LED, Farebná teplota 6500-7000K; Jas Osvetlenia: vo vzdialenosti 1 m na o 300 LUX. Intenzita svetla môže byť upravená; Napájanie vstupné napätie 220V, Výstupné napätie 12 V,Výstupný prúd 40mA,bezpečnostné napätie Príkon line1.2m, vybavené nastaviteľný jas políčko napájanie; 3,dĺžka stredného kovové hadice je 250 mm, ktoré môžete nastaviť lupu uhol 4 spodnej časti s gumovou v upevňovaciu povrch, ktorý môže svorka 0-65mm stôl a nesmie poškodiť písací stôl. 5,Zväčšovacie svetlo vedúci veľkosť:148*166*6 mm,váha 2 kg použitie Výrobku 1,Priemyselné pouţitie široko používané v elektronike ,plastov a kovov banských podnikov,Môžete umiestniť na pracovnom stole alebo výrobné linky , Malé rozmery, Open view, nízka Bezpečnosť napätia, intenzity Osvetlenia môžu byť upravené podľa individuálnych potrieb, theMetal plochým dnom, s vysoko kvalitné ,odolné a elegantné .Na inspectelectronic a kovové komponenty atď. 2 Osobné použitie, Môžu byť umiestnené na kovových pracovný stôl v domácnosti, ako pracovať na čítanie a zobrazenie objektov, Max Osvetlenie jas: 1m vzdialenosti asi 300lux, Svetlo, jas sa dá nastaviť S lupou vhodný pre starých ľudí čítať noviny, zobrazenie starožitnosti, obrazy, známky atď., Malé rozmery, širokú škálu pohľadov, nízka Bezpečnosť napätie, Výkon a úsporu energie.

Návod na použitie

Montáž lupu hlavu, základné a výkon spolu vzťahujú sa na výrobok štruktúru zapojenia. 1. Vezmite z hlavy časť zväčšovacie sklo po prvé ,narovnať čierne hadice a sundat matica, ktoré spájajú so stojanom, potom sa hadica s závitové časti cez otvor základne. Fix it tesne s maticou si vziať nadol. 2.Pripojte napájací box zástrčku s zmontované zväčšovacie sklo power line spolu. Power box s MIMO-NA prenos. Otočiť na zapnutie a nastavenie itsintensity balenie obsahuje: 1pcsX ploche zväčšovacie sklo( Svetlo nastaviteľné )

O Zásielke

Budeme loď vašej balík do 1-2 pracovných dní.

Môžeme zmeniť spôsob dopravy: Zvážte, colných, diaľkové adresu a prepravná rýchlosť.

Warranty &Return

Náš obchod ponúka bezplatné náhradné pre objednávky do 30 dní od dátumu dodania. Pre objednávky od 1 do 12 mesiacov, budete musieť zaplatiť niektoré časti z hodnoty objednávky sa dostať vymeniť. Pre objednávku staršie ako 12 mesiacov, dáme malé zľavy.

Naše Služby čas

Naša Pracovná doba je v pondelok až piatok, 9:00 do 6:30 PM Peking Čas.

Všetky objednávky, ktoré nebudú spracované na víkend a sviatky.

Spätná väzba

Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém,ja vám odpovieme vám počas 30 minút, počas pracovnej doby.Sľubujeme vám vyriešiť váš problém do 24 hodín


  • Číslo Modelu: PD-032C
  • Zdroj Svetla: LED Svetlo
  • So Svetlom, Alebo Nie: Áno
  • Štýl: Stojí Štýl
  • Materiál: Sklo
  • Názov Značky: wanptek
  • LED Svetlo: Môže Nastaviteľné
  • Veľkosť: 125mm glass


Ghtrhfcyfzkt
2020-12-07
5/5
The quality is very good.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty