Štítky: hmyzu pasce, logo fortuner, feng shui strom, dekor feng shui, feng shui, christma strom, strana suvenír, pixiu krúžok, ventilátor šťastie, mačka, home decor.

€9.84 €13.66
  • Skladom
  • w52918


Popis:

Materiál: Živica + Krištáľ

Farba:zlatá

Veľkosť: Kabelka strom 16*19 cm/ Fortune strom 16*17 cm

Funkcie:

1.Crystal energie je silný, je všeobecne známy ako kameň bohatstva. Crystal bude mať vplyv na materiál život a finančné bohatstvo. Preto, to môže výrazne zvýšiť finančné bohatstvo usporiadanie kryštálov s pozíciou domov alebo do kancelárie.

2. Peniaze-spinning Strom-magické poklad strom v legendy. To je podstatou neba, zeme a vesmíru, ktoré môže spôsobiť nekonečné magic peniaze na jej pobočiek. Po ich vybral, môže byť obnovované, nevyčerpateľný a nevyčerpateľný. To je božský strom z Číny. Okrem toho, mestský dom, a zároveň môže posilniť magnetické pole, aby ste plný šťastia, bohatstva a popularitu, plné života a vitality.

3. Magický účinok Stromu Nábor: Crystal Strom Nábor zaujalo viac ako desiatky malých magnetické pole, ktoré vytvára plávajúce magnetický kruh ako oblak vietor, ktorý je veľmi vhodný pre toku bohatstva. V domácnosti alebo kancelárii postavenie, to by bolo magické mať bohatstvo strom. Prírodné kryštály zhromaždiť zeme aura pre stovky miliónov rokov. Majú rôzne magnetické polia a funkcie z dôvodu ich rôznych veľkostiach a farbách. Môžu inšpirovať myseľ, upokojujú myseľ a majú špeciálne energie. Môžu očistiť telo a majú vplyv na liečbu chorôb a zmena bohatstvo. Môžu zhromaždiť bohatstvo, odraziť zlých duchov a udržať mieru tak, aby sa telo zdravé a šťastné manželstvo. To je jeden z najviac vhodné darčeky pre rodiny zdobia svoje domy a zlepšiť geomantic znamenie pre ich príbuzných a priateľov.

4. Remeselné materiál: celý materiál drevo je prírodný materiál. Prosperujúca strom panvy a trupu sú vyrobené z jedno-time lisované ekologické živice. Nemajú žiadny zápach a znečistenie. Pobočky sú vyrobené z čistej mosadze drôtu. Hlavné a najdôležitejšie vlastnosti sú listy. Sú vyrobené z prírodného krištálu amorfný štrku a hand-made.

Poznámka:

1.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

2.Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

3.Zameriavame sa na detaily, a my sme rozdiel.

4 . Skutočne veľkosť bude menšia ako obrázok

Balenie zoznam:

1 * Ornament Figúrky

Vážený zákazník, Ak nie je žiadny problém po prevzatí tovaru, nás prosím kontaktujte v čase. A budeme poskytovať najlepšie riešenie,Vďaka!

.fkdesc p {font-size: 16px;}


  • Tému: Maskot
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: feng shui
  • Názov Značky: Voraca
  • Materiál: Crystal


Annetti7
2020-09-11
5/5
The goods were very well packed, this tree came whole. The tree is beautiful. Stones of yakco-yellow color. I'm happy with the purchase. Recommend.
Kckittycat45
2020-08-23
5/5
nice and beautiful
Blackgatotajujucera
2020-12-03
1/5
I can't from garbalorasion kuando I don't resibi I have several orders and it doesn't go any and I don't want to lose the money grasias sies k respond kiero el renborso
Gardes Damien
2020-10-29
5/5
Thank you.
5tg6yh7uj
2020-10-25
5/5
Very good quality,fast shipping.i am satisfied to your service

Napísať recenziu

Súvisiace produkty