Štítky: nástroje na frézovanie kovov, cnc cut nástrojov, dlhé dĺžky konci mlyny, loptu nos karbid, koniec mlyn nastaviť, trochu cnc, uponor, loptu mlyn, nástroje na frézovanie 19, koniec mlyny 3 flauta.

€4.09
  • Skladom
  • w5108


Karbidu Konci Mlyny 2 Flauty Dlhým Hrdlom Krátke Flauta Štvorcový Koniec Mlyn na Mletie Fréza Bit Router Bitov Sústruh Nástroj CNC Rezacie Nástroje 1 pc

Špecifikácie

Názov Produktu: 2 Flauty Dlhým Hrdlom Krátke Flauta Štvorcový Koniec Mlyn Názov značky: Dohre Materiál: Volfrámové ocele HRC: 55 stupeň Povlak: AITINS MG: 0.6 um Rezací nôž číslo: 2 Kľúčové slová: CNC nástroj, frézovanie fréza, koniec mlyn Použitie: CNC Proces, Router Bit, Dreva, Kovov, Frézovanie, Frézy, Frézovacie Nástroje,, Sústruh Nástroj, Rezbárstvo, Rycí Nástroj. Môže byť použitý v Zliatiny, liatina, meď, spoločné plesne ocele a tak ďalej. Dlhý krk krátke flauta konci mlyn je špeciálne pre proces hlboké drážky.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Výborná kombinácia hornej a dolnej špici, ostrá rezná hrana. Vysoká presnosť brúsený a leštený, vysokú odolnosť proti oderu a odolnosť voči teplotám, dobrá pevnosť, nie je ľahké zlomiť. Vysoký výkon, zlepšenie efektivity práce, znížiť náklady. Aplikované na: CNC Router Obrábacie Centrum, Drevoobrábacie Stroje, Reklamné CNC Router, atď.

Hodnotenie Zákazníkov

Príbuzné Produkty

Značka Príbeh

Certifikát

FAQ

Q: ste výrobcu? Máte továreň?

A: Sme výrobca, továrne sa nachádza v Meste Dongguan, Provincia Guangdong, vítame vás na návštevu nášho factory!

Otázka: Čo stroj si prijať na výrobu výrobkov ?

Odpoveď: používame walter ktorú sa dovážaný z Nemecka, majú tiež Zoller ,Anca stroj.

Otázka: robíte OEM ?

Odpoveď: Áno, sme robili. OEM je akceptované s vašou značkou lase v produktoch nášho laserový stroj a označenie ORIGINÁLNEHO značky by byť prilepené na krabici pred tovar dodávaný.

Otázka: mali by sme Sa návšteva vašej Spoločnosti a Továreň?

Odpoveď: Vitajte, môžeme vám ukázať, ak vás zaujímajú.

Balenie

POŠTOVNÉ A DODÁVKY

1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4.Pošleme sledovacie číslo na vás, aby ste sa môžete sledovať váš balík. Ak sa nechcete dostať tovar po tovar lode von 45 dní(alebo iné Očakávať, dodacie lehoty), pls napíšte nám , budeme kontrolovať, parcela pre vás a vám odpovedať čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak ste ruskej Zákazník , pls dajte nám svoje meno, alebo ich môžete dostať tovar úspešne. Spätná VÄZBA Vaša spätná väzba znamená veľa pre nás a aj ostatným kupujúcim, ako ste vy. Odpoveď:Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme si veľmi. B:Ak je niečo, čo nie ste saticfied, pls nechať správu alebo e-mail na nás pred zanechať negatívne spätné väzby alebo otvoreného sporu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém s tým najlepším riešením. Vďaka!


  • Názov produktu: 2 Flauty Dlhým Hrdlom Krátke Flauta Štvorcový Koniec Mlyn
  • Názov Značky: Dohre
  • Aplikácia: dreva, Kovov, frézovanie, Fréza, sústruh nástroj,cnc nástroj,Rezbárstvo
  • Materiál: Volfrámové Ocele
  • Celková Dĺžka: 50-60
  • Číslo Modelu: PEX 2RPDSGXD
  • Priemer: 0.2-3
  • Kľúčové slovo: Frézovanie Fréza Konci Mlyn
  • Druh: Nástroje na frézovanie,frézovanie fréza endmill
  • HRC: 55
  • Stupeň: R0.35
  • Povlak: AITINS


Napísať recenziu

Súvisiace produkty