Štítky: digit merač, phmetro, orp meter vody, led podsvietenie tester schematický, pero ph meter vody, redox senzor, ph, orp ph, priemyselné ph controller, redox tester.

€12.07 €17.75
  • Skladom
  • w4189


ORP-3569 ORP Merač 3 v 1 pH ORP TEMP Tester

čo to môže byť použité? Pretože Vhodný pre akvárium bazén, pôda-bez rastie, laboratórne a životné prostredie voda.A tieto sú úzko prepojené na náš každodenný život.

Špecifikácie:

Rozsah merania:PH: 0.00-14.00 pH ORP:-1999-1999mV Teplota:0-50℃ Rozlíšenie:PH:0.01 pH ORP:1mV Temp:0.1℃ Acuracy:PH:±0.1 pH, ORP:±5mV Temp:±1℃ Automatická Teplotná Kompenzácia.O℃~50℃ Batery Typ:4×1,5 V(AG13)(nie je súčasťou) Prevádzková Teplota:0℃~50℃ Kalibrácia:Manuálna.na jednom mieste prostredníctvom zastrihávač Rozmery:188mm×35mm×35mm Hmotnosť: 98g

PREVÁDZKA

1.Odstráňte ochranné viečko.Zapnite meter. 2.Najprv opláchnite elektróda s destilovanou vodou,a vysajte ho pomocou filtračného papiera. 3.Ponorte elektródy do roztoku byť testované. 4.Pridáme jemne a čakať na čítanie stabilizovať.Nie ťuknite na ňu proti skla. 5.Stlačte tlačidlo "pH/ORP" tlačidlo,výber PH alebo ORP pre meranie. 6.Stlačte tlačidlo "C/F"tlačidlo na prepínanie medzi stupňoch Celzia i Fahrenheita. 7.Po používať,vypnite meter.Opláchnite electode wth disilled waterto mininmize kontaminácie. 8.Vždy nasaďte ochranné viečko po použití.

Balenie zoznam:

1 * 3 v 1 Kvalita Vody Tester 1 * užívateľská Príručka 1 * Mini Skrutkovač

ako Kalibrácia?

1)PH 1.Opláchnite ph elektródy prvý s destilovanou vodou,a vysajte ho pomocou filtračného papiera. 2.Zapnite meter. Stlačte tlačidlo "pH/ORP"tlačidlo,výber PH pre meranie. 3.Neponárajte ph elektródy v pH6.86(alebo pH7.00)tlmiaceho roztoku,jemne potraste meter a počkajte, pre stabilné zobrazenie. 4.Regulovať zastrihávač skrutkovačom za predpokladu, kým displeji sa zobrazí "6.86"("7.00")na tlmiaceho roztoku teplota 25℃. 5.Opláchnite ph elektródy s destilovanou vodou,a vysajte ho s papierovým filtrom (nie je súčasťou dodávky) 6.Neponárajte pH elektródy v pH4.01 alebo pH9.18(pH10.0)tlmiaceho roztoku,jemne potraste elektródy a čaká na čítanie stabilizovať.Zobrazenie hodnoty a tlmiaceho roztoku je ph hodnota je v rámci chyba rozsahu. 7.Kalibrácia instrumen je pH je teraz kompletný. 2)ORP 1.Zapnite meter.Stlačte tlačidlo"pH/ORP" tlačidlo,výber ORP pre meranie. 2.Opláchnite elektróda s destilovanou vodou. 3Immerse elektródy na čerstvý 256mV ORP štandardné riešenie,potom pridáme jemne, 4), Umožňujú čítanie stabilizovať a s pomocou malého skrutkovača otočte kalibrácia zastrihávač, až sa na displeji zobrazí"256". 5)Opláchnite elektróda s destilovanou vodou a vysajte ho pomocou filtračného papiera. 6)vypnite meter.Vymeňte batériu spp. Kalibrácia prístroja je ORP rozsah je teraz kompletný. Dôležité: ph meter by mal byť nanovo doladiť podľa nasledujúcich situáciách; merač bol použitý na dlhý čas od poslednej kalibrácie, alebo použite meter bol použitý najmä kontinuálne podmienky. Maximálnu presnosť je potrebné.

FAQ

Otázka:Či výrobok má automatická teplotná kompenzácia funkciu?

A:yes.Featuring automatická teplotná kompenzácia, ktorá bude automaticky kompenzovať riešenie teplota 0~50℃.to môže poskytnúť presné a stabilné čítania.

Otázka:Chcem vedieť, či pH / Teplota / ORP vody, ktorú pijeme, je až do štandardu?

Odpoveď: Ak je to tak, toto pero typu 3-v-1 pH/ORP/TEMP meter je to, čo potrebujete.

NÁHRADNÉ ELEKTRÓDY

1.Odstráňte ochranné viečko. 2.Odskrutkujte plastový krúžok na hornej elektródy. 3.Vytiahnite elektródy a vymeňte ho za nový. Uistite sa, tesnenia sú na mieste pred priskrutkovaním späť do ringu.

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!


  • S Podsvietením Alebo Nie: Áno
  • Podpora: Dropshipping
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Prevádzková Teplota: 0℃~50℃
  • Číslo Modelu: ORP-3569
  • Typ Displeja: Digitálne
  • ORP ROZSAH Merania: -1999-1999mV
  • Názov Značky: yieryi


Napísať recenziu

Súvisiace produkty