Štítky: fľaša šperky, Test Tube, mini fľaša vína charms, Bottlecap, super lepidlo na pvc, plastové nádobky, lepidlo pre acryl, c typ konektora, lepidlo s vodou, prívesok ampulka.

€41.14 €48.40
  • Skladom
  • w3042


Freeshipping nemusia zahŕňať výplň Voľného loď! 300pcs/veľa 5mm clear kolo loptu sklenenej fľaštičke prívesok, sklenenú guľu prívesok, sklenené fľaše pre telefón náhrdelník keychain

DIY POTREBNÉ LEPIDLO

Popis

- Materiál: Sklo

- Objem: menej ako 1 ML

- veľkosť:5 mm, vnútorné veľkosť:3 mm

máme iný štýl, ak chcete, prosím, poslal e-mail, dajte mi vedieť, Č.

Môžete ľahko otvoriť fľašu cez zátka dať Aróma,Parfum alebo esenciálny olej z vášho vlastného výberu ,a potom vykonávať svoj parfum fľašu náhrdelníky všade, kam pôjdete,...

Môžete napísať aj niečo o jedno zrnko ryže vo vnútri ampulky:mená,špeciálne správy, ako :milujem ťa,Radosť,Hapy Narodeniny,Vianoce, Dátumy alebo čo kedy chcete, aby sa vaše osobné ryža náhrdelníky, keychains,mobilný telefón zvoní alebo taške & izba dekorácie .Firemné logo môže byť tiež napísané na zrná.

prosím, zanechajte správu, povedzte mi, koľko NIE. chcete . žiadne hlásenie sme vám bude poštou ramdon. gumová zátka biela .

Pls Poznámka: 1. Sklo je fra gile , Prosím, ca reful nosenie , dbať na bezpečnosť 2.Všetky sú vyrábané ručne , Tak trochu inak po jednom je nevyhnutné. 3.Pretože handmaade.tak je možné mať malé deformácie niekedy., malé bubliny a tak ďalej,pls, že predtým, ako platenia,ďakujem.

č te:

farby displeja obrázok sa môže mierne líšiť od skutočných položiek, pretože svetla ,pokiaľ je to možné?t prijať tento rozdiel,prosím, neváhajte ho objednať. vďaka.

100% Spokojnosť:

Pred alebo po vás cenovú ponuku moje predaj položky ,ak máte nejaké otázky,budeme sa snažiť pomôcť vám v 24 bussiness hodín,po prijatí nákupu tovaru,ak nebudete spokojný s mojím produktom ,ktoré ste sa dostali všetky vrátenie okrem prepravné poplatky.pretože som presvedčený, že zákazník má právo navždy.

Platby

pripravíme položky do 3 pracovných dní po prijatí platby prijaté

čas spracovania bude trvať 15-20 workingdays s rôznymi orer.

Doprava

To zvyčajne trvá asi 20-30 pracovných dní ( nezahŕňa sobotu, nedeľu a štátne Sviatky ) na dosiahnutie väčšiny krajín.

Budeme post položky pre vás Čína Príspevok Vzduchu s zaregistrovať. Kontaktujte nás, ak položka nie je dorazí v priebehu 30 pracovných dní. Môžete Zanechať mňa pozitívnu spätnú väzbu, a ponúkajú mi päť hviezdičiek na všetky podrobnosti o hodnotenie predajcu.

budeme sa zaúčtuje položka s 5 dní po obdržaní platby

prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu

Budeme si vybrať EMS pre vás, ak vaša objednávka viac ako 2 kg, v jeden čas

Kontaktujte nás

Dobrá komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Vitajte poslal e-mail na nás s prípadnými problémami,

Spätná väzba:

Prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu, ak máte akékoľvek problémy pred odchodom spätnej väzby. budeme odpovedať váš e-mail do 12 hodín. Prosím, žiadne unáhlené negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . povedz mi svoje problémy . budeme sa snažiť, aby vám pomohol . vaša spokojnosť je naším cieľom.


  • Prívesky Typ: posuňte
  • Číslo Modelu: 01
  • Položka Druh: Prívesky
  • Štýl: Trendy
  • Materiál: Sklo
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Pohlavie: Unisex
  • Tvar\vzor: Loptu
  • Kovy Typ: Medi
  • Názov Značky: ZLSZZAN


Napísať recenziu

Súvisiace produkty