Štítky: 2016 kask protone, cycl prilba, prilba led, aero cyklistické prilby, black panther prilba, bicycl prilba, kormidle mtb prilba, cyklistická prilba cestnej bike žena, prilba, cubrebotas ciclismo.

€10.61 €19.28
  • Skladom
  • w2738


Popis:

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu PC, ktoré má silnú odolnosť voči nárazu a bezpečný výkon. Vybaviť 9 režimov prilba LED zadné svetlo pre väčšiu bezpečnosť, USB nabíjateľné.

Postavená s vysokou hustotou EPS peny, ktorá dokáže efektívne riadi energie z vplyvov, a pomôžu spomaliť vplyv na lepšiu ochranu vašej hlavy.

Prijaté aerodynamický dizajn, náš cyklo prilba má 19 integrované prietok otvory na zníženie teplota hlavy a odpor, bude vždy udržať vás v pohode a suché, keď na koni, tiež poskytuje ochranu pred slnečným žiarením.

Vybavený ľahko nastaviteľný popruh na to, aby naše cyklistická prilba dokonale zapadajú hlavu. Vhodné pre väčšinu dospelých mužov a ženy, obvodu hlavy je asi: 56-59 CM / 22.05-23.23 palec.

Mäkký, pohodlný, absorbovať pot odnímateľný a umývateľný prilba podložky. Je ideálny pre mestské voľný čas dochádzania do zamestnania, na bicykli jazda na bicykli, a je vhodný aj pre mesto, cesty, elektrické, mountain, trek, bicyklov a pod.

Špecifikácia:

9 Režimov: Silné Svetlo, málo Svetla, Hore a Dole Flash, Svetlo Dýchania, Vysoká Frenquency Flash, Nízke Frenquency Flash, Dvojitý Impulz, Jeden dostihy Lampa, Double Horse Race Lampa

Balenie Obsahuje:

1 Kus Cyklistické Prilby

Poznámka:

1.Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

2.Prosím, dovoľte malé meranie odchýlky 1-2mm vzhľadom na ručné meranie.

3.Vďaka za vaše porozumenie a užite si nakupovanie moment!


  • Veková Skupina: (Dospelí) Ženy
  • Materiál: Iné
  • Vetracie Otvory: 16 - 20
  • Hmotnosť (g): 266g
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Iné


Barrett4
2020-11-17
4/5
The helmet is pretty good. The light goes well. But it took a long time almost 2 months
Nsp 2011
2020-10-27
5/5
Description exact. The helmet is very light. In appearance-very high quality. The lantern is bright. I counted 7 modes. For how much battery I do not know yet. I did not communicate with the seller.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty