Štítky: alex a ani, bedrovej, corrector postur, pre zdravie, model chrbtice, zdravie, homecare lekárske, pacient prenos, jockstrap červená, detské späť straightener.

€14.51 €24.19
  • Skladom
  • w2428


Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. PLNÝ SPÄŤ držanie tela CORRECTOR: Späť držanie tela podpora funguje prostredníctvom školenia vaše svaly a chrbticu ak sa chcete vrátiť na ich fyzické zarovnanie, 2 hliníkové podporu platne sú štylistickými pozdĺž osi chrbta chrbtice na podporu dolnú časť chrbta do správnej polohy, pomáha správne držanie tela chrbta a ramien aj hrbáč, robí si stáť vo vzpriamenej polohe a istejšie NIKDY NEUBLÍŽIL PODPAZUŠÍ: Naše späť rameno podpora pásu je širší a silnejší ako ostatní, keď polstrované popruhy vytiahnite ramená späť, nebude to rezané ruky a veľmi pohodlné na nosenie. Naše držanie tela clavicle podpory ortézy vyrobené s priedušného neoprénu maximalizovať flexibilitu pri tvar chrbát držanie tela ZNÍŽIŤ KRKU A CHRBTA: Zlé držanie tela môže spôsobiť, krku, ramien a bolesti chrbta a viesť dokonca k nervové poškodenie.Používaním tejto späť rovnátka, spolu s pravidelným cvičením, pomôcť v liečbe a rehabilitácii po zranení a operácii z hrudnej a hornej časti bedrovej časti chrbtice a clavicle JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Dajte je na ako šaty, môžete utiahnite pás a dolnej časti chrbta ortézy s pomocou popruhov, ktoré sú nastaviteľné. Vysoko elastická criss-cross ramenné popruhy, ktoré môžu byť použité pri dlhšom používaní, a to neobmedzuje akékoľvek činnosť svalov. Určené pre mužov, ženy a seniorov Popis: Farba: Čierna Materiál: Mesh + Hubky + Oceľového Plechu Podporu Hmotnosť: 330 g Veľkosť: S-Pás 55-65 cm, Výška 120-135 cm, Hmotnosť 40-50 kg; M -Pás 60-75 cm, Výška 135-150 cm, Váha 50-60cm; L -Pás 75-85 cm, Výška 150-165cm, Hmotnosť 60-70 kg; XL -Pás 85-95 cm, Výška 165-180 cm, Váha 70-80 kg; XXL -Pás 95-110 cm, Výška 180-200 cm, Váha 80-90 kg Poznámka: mohli by Tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package Zahrnuté: 1pc * držanie tela Corrector Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné. Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach. Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.


  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • Účinok: Kosti Starostlivosť
  • Číslo Modelu: 288357
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty