Štítky: casio smart, fidget, moje sexuálne hračky, plyšové, gay sex, sex hračky, bdsm hračky, vibrat, erotické penis krúžok, sex stroker.

€19.33 €25.77
  • Skladom
  • w2258


LEVETT Elektrickým Prúdom Pulz Vibračné Vajíčko Vibrátory Pre Ženy Wireless G Mieste Stimulátor Klitorisu sexuálnu Hračku, Masér Pošvy Vykonávať Kegel Loptu

Funkcie: Nepremokavé , Ftalát Voľný Napájanie:USB magnetické nabíjania Materiál: Lekársky Silikón Režimy: 16 rôznych frekvencia vibrácií Veľkosť:180*30 mm Čas nabíjania: 2-3 hodiny Pomocou čase: >2 hodiny Diaľkové vzdialenosť: 10 metrov

Prečo by ste sa mali rozhodnúť pre naše Kegel Loptu Vajcia Vibrátor?

1.Nízke intenzity, frekvencie pulzov môže podporiť hojenie zranených nervy, zníženie bolesti, a tiež mať terapeutický účinok na obnovu vykonávač funkciu. Mnoho žien, hlavne popôrodná ženy, bude mať problém s vaginálnou relax, a naše kegel lopta je riešiť problematiku žien vaginálne relax prostredníctvom fyzického cvičenia. 2.Použite náš vajcia vibrátor na relax vaginálnych svalov a zvyšovanie vaginálne lubracation, aby ste sa ľahšie dosiahnuť orgazmus. Na eletric stimulácia zlepšenie krvného obehu vaginálne a bude to viac napäté. 3.Vyrobené z vysoko kvalitný lekársky silikón s flexibilný kábel, vajcia vibrátor je ideálny pre externé stimulácia, ale je tiež vhodný pre nosenie interne. 4.Prečo nie vyskúšať na sebe to stimuluje vajcia počas predohry s vaším partnerom? 16 rýchlosti vibrácií vzory a elektrickým šokom, ktoré poslať intenzívne pocity po celom tele - tiež skvelé pre prvú hračku.

O Nás

Dekódovanie vaše telo tajné! Poďme Preskúmať milujú a Vychutnajte si Hračky Spolu! Toto je LEVETT. Zaoberá dospelých, sexuálne hračky, priemysel od roku 2010, LEVETT začať až od HK a USA. Levett dizajn pre potešenie o zamestnanie, táto špecialita vibrátor je vyrobený na voľný vaše telo a dušu. Na živý krivky bude poskytovať rozsiahle pružnosť a dynamickú silu bude oživenie vášho tela. Teraz sme veľmi hrdí na to byť medzinárodnej slávnej značky. Zameriavame sa na efektívne služby, naďalej poskytovať spotrebiteľom s vysokou kvalitou a intímne hračky.

FAQ

Láskavo Pripomienka:

Normálne, budeme používať Dôverné Obale na ochranu vašich osobných údajov. Nie je tam žiadna značka, no logo, žiadny popis obsahu na obale, len hlboké farby express tašky alebo krabice. Umývanie výrobok dôkladne pred a po každom použití. Nepoužívajte so žiadnym otvorené rany, kožné tržné rany alebo opuchnuté alebo zapálené oblasti. Prerušte používanie v prípade bolesti alebo nepohodlia vyvíja.

Platby

1, Alipay je k dispozícii. 2, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 3, akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty, T/T. 4, Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 5, uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba balíky atď.).

Doprava:

1, Produkty sú dodávané z Číny Príspevku Registrovaný Air Mail, dosahuje najviac z krajín, v 9-25 pracovných dní. 2, Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až do 30 pracovných dní.

Otherpolicies:

1, nie Sme responible pre všetky cla alebo dovozu dane. 2, necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby, kontaktujte nás, ak ste nie sú spokojní. 3, Všetky správy sa budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ak nechcete prijatú naša odpoveď, prosím, láskavo re-odoslaní správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. 4, Vážne kupujúci iba v tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými produktu.

Popíšte váš značiek príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.


  • Názov Značky: LEVETT
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Nemravný Obrázok: No
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Druh: G-Spot
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Veľkosť: 180*38 mm
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: LEVETT 20030


Truongkute
2021-01-21
5/5
Discreet package, arrived in good condition.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty