Štítky: digitálny zrna vlhkosti meter, kukurica vlhkosti meter, bavlna vlhkosti meter, tkdmr tv160, zrno tester, merač ph pôdy, prenosné zrna vlhkosti tester, indosaw digitálny merač vlhkosti, pôdy moistur meter, tvár vlhkosti meter.

€19.69 €23.16
  • Skladom
  • w2184


MD7822 LCD Displej Digitálny Zrna Vlhkosti Meter

Vlhkosť meter je tak silný, že to môže byť používané na meranie moistures a teploty rôznych druhov obilia, rýchlo a presne v prevádzke, platné alebo rozdelenie a prevod, vyvlastnenie tým, nákup, skladovanie, spracovanie balených zrná.

Špecifikácie:

Vlhkosti rozsah merania: 2% - 30% Maximálna chyba: ± (1%Rh + 0.5) Rozlíšenie: 0.5% Teplotný rozsah merania: -10 - 60 stupňov C Maximálna chyba: ± 2 stupeň C (± stupeň F) Rozlíšenie: 1 stupeň C/ 2 stupeň F Rozchod rozmer: 14*3.5* 7.1 cm Rozchod hmotnosť: 116 g (bez batérií) Sonda rozmer: 41*4.5*4.5 cm batéria:1*9V batéria(nie je súčasťou) Sonda hmotnosť: 230 g

Zobraziť Detail

Balenie zoznam

1x vlhkosti rozchod meter 1x sondy

FAQ

Otázka:Je výrobok predáva hostiteľa a sondy,Môžete ich predávať aj samostatne?

Odpoveď: je To v súčasnosti predáva spolu

Otázka:Má výrobok potrebné batérie?

Odpoveď: áno. Je potrebné 1*9V batéria(nie je súčasťou)

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!


  • S Podsvietením Alebo Nie: Áno
  • DIY Dodávky: Inštalatérske práce
  • Číslo Modelu: MD-7822
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Názov Značky: yieryi


Napísať recenziu

Súvisiace produkty