Štítky: extraktor mlieko, electrice prsia čerpadla, prsia čerpadla electr, nositeľné prsia banky, milujem milf, float rotora, materské mlieko, začervenanie dojčenie, prsia čerpadla manuál avant, prsia enlarg.

€36.25 €50.36
  • Skladom
  • w17252


Elektrické Prsia Čerpadla Tichý Nositeľné Automatické Milker USB Rechargable handsfree Prenosné Mlieko Extractor Dieťa Dojčenie Príslušenstvo

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

ĽAHKO SA ČISTÍ a MONTUJEME: Žiadne káble, žiadne fľaše, môžete ľahko vziať všetko príslušenstvo od seba a očistite ich dôkladne, je táto konštrukcia chráni aj mlieko z infekcie a udržuje ju sviežu. Zdravie a bezpečnosť sú zaručené.

NOSITEĽNÉ a HANDS-FREE: Prsia Čerpadla môžu byť nosené vo vnútri štandardné dojčiace podprsenku, tak môžete čerpadla úplne hands-free kdekoľvek. Tento elektrický prsia čerpadla, aby bolo možné čerpadlo doma, v práci alebo na cestách. Prsia čerpadla taška zahrnuté aby sa to viac prenosný a pre vás jednoduchšie vykonávať, keď ste v práci alebo na cestách.

BEZPEČNÝ MATERIÁL: Všetky prsia diely čerpadla sú vyrobené z potravinársky silikón amd PP ( BPA FREE) a bez škodlivých látok.Žiadne starosti s potenciálnym chemikálie leeching do mama materského mlieka.Môžete si tak byť istí, že materské mlieko bude 100% bezpečný pre vaše dieťa ku konzumácii.

SUPER TICHÝ a USB NABÍJATEĽNÉ: S pevného materiálu, hluk motora je kontrolovaný podľa 50dB. To je trochu vysoká, a vieme, že vaše dieťa potrebuje nepretržitú, dobrý nočný spánok. S týmto nabíjateľná prsia čerpadlo, môžete nabíjať ho ľahko pomocou power banku, počítač alebo iné zariadenie, kdekoľvek chcete.

Elektrické Prsia Čerpadlo len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácie:

Názov: Nositeľné dvojitý elektrický prsia čerpadla

Napájanie: USB Nabíjanie

Materiál: Silikón, PP

Hosť Veľkosť: app.14x11.5x7cm/5.51x4.53x2.76in

Farba: Biela

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Podprsenka úprava pracka

1 x USB kábel

1 x Silikónová Membrána

1 x Hosť

1 x Silikónové Horn

1 x Kačica Úst Ventily

1 x 3 Spôsoby

1 x Mlieka Kolektora


  • Materiál: silikónové, PP
  • Číslo Modelu: Nositeľné Milker
  • Druh: prsia čerpadla
  • Materiál Funkcia: PVC Zdarma
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty