Štítky: Xiao, úradný xiao, mi xiomi, 3 xaomi, video xiao zvonček, huohou nôž, aqara, 4k xiao yi, box storag, prípade xioami.

€14.65 €20.94
  • Skladom
  • w17167


Tipy:

1)Prosím, nezabudnite natočené video vrátane procesu budete mat parcely a vyskúšať si produkt prvýkrát, keď ho dostanete, v prípade, že nie je problém v produkte , ktorý je prínosom ochranu vášho nákupného práva.

2)Tento produkt nie je Xiao logo, ale tento produkt vydané xiao ekologické reťazca spoločnosti a predáva prostredníctvom Xiao YP.

Xiao Napájací Kábel Zberateľ Kábel Úložný Box Kábel Organizátor ABS Úložný Box Odnímateľný Kryt Jednoduchý a Štýlový Dizajn, Biela

Xiao Moc Úložný Box Prachu,Izolácia,Elektrické Rozvodky

Nula sa, Váš Napájací Kábel Dokončovacie Expert

S xiao napájací kábel úložný box, budete už mať pavučina-ako napájací kábel vedľa vášho prístroja, aby vaša izba bude vyzerať skôr čisté a svetlé.

Horný Kryt Dizajn,Jednoduché ovládanie.

Xiao moc úložný box sa dá otvoriť zhora,nie len na uľahčenie prístupu k elektrickej zásuvke box,pohodlnejšie sledovať situáciu vo vnútri krabice zásuvky.

Rozumné Ľudstvo Kábel Zásuvka Dizajn dizajn káblové vývody na oboch stranách poľa môže byť použitý pre veľké elektrické spotrebiče ako sú počítače a televízory na prístup k káblové vývody. Uprostred horného krytu je vybavený mäkkej gumy kábel, kábel usb porty,ktoré môžu byť použité pre mobilných telefónov,tabletov a iných zariadení,ak aj ďalšie zariadenia, sú spoplatnené.

Dobrý Odvod Tepla

V spodnej časti úložný box je vybavený duté evakuácie otvoru tak, aby teplom, ktoré generuje napájací pásy môžu byť ľahko rozptýliť.Dno štyri rohy mäkké gumené nohy,zatiaľ čo pomáha odvod tepla,tiež hral non-slip pevné úlohu.

Vysoko kvalitné, Spomaľujú Horenie ABS Materiálu,Použite Väčšiu Dôveru

Použitie ohňovzdorný materiál ABS,vysoké a nízke teploty (-40° ~ 70 ° ), netoxický a bez chuti,a má dobré izolačné vlastnosti, tak, že vaše použitie v domácnosti elektriny bezpečnejšie, aj keď nie sú deti doma a radi zvieratá nemusia obávať.

Jednoduchý Vzhľad, Domov Wild

Móda minimalistický dizajn, s klasické biele, bez ohľadu na to, aký štýl domáce prostredie je vhodné.

Rozsah použitia Je možné ubytovať rozširujúce skupiny zásuviek, až 295mm dlho a 104mm širokým s maximálnou výškou 110 mm.

Tipy: majte Prosím na pamäti, ak natočené video vrátane procesu budete mat parcely a vyskúšať si produkt prvýkrát, keď ho dostanete, v prípade, že nie je problém v produkte , ktorý je prínosom ochranu vášho nákupného práva.


  • Rozsahu: 1
  • Max Rýchlosť: Xiao Úložný Box
  • Číslo Modelu: Xiao Úložný Box
  • Konektor Typu: NÁS Plug
  • Funkcie: Slot
  • Ovládanie Kanálov: 2 Kanálov
  • Gyro: Xiao Box
  • Názov Značky: Xiao
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Certifikácia: ŽIADNE


Lemonad199
2020-08-23
5/5
товар отличный соответствует описанию. продавца рекомендую.
Polinaprohorova
2021-01-29
5/5
There are a couple of small cats, but in general it will come down, if you do not look at it. Convenient thing, removed all the wires
Limuzin666
2020-09-28
5/5
Fits well, good size
Goodrow Richard
2020-10-16
5/5
Good item
Lenochkamarchenko
2020-08-18
5/5
Отличный короб под провода. Вместительный, внутрь поместился прекрасно удлинитель на 6 розеток от xiaomi. Упакован отлично, в коробке и покрыт пупырчатой пленкой.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty