Štítky: Fit, stanica gym fitness, telocvičňa, multifunkčné, telocvičňa machin, muži cargo školenia, domáce cvičenie, fitness kladka káblový systém, telocvičňa riadok, fitness vybavenie pre chrbtice, fitness motivácia človeka, domyos multi gym.

€85.31
  • Skladom
  • w170722


Tento nový typ odolnosť kapely je veľmi vhodný pre zamestnancov, ktorí nemajú čas chodiť do posilňovne. To je základným vybavením pre domáce posilňovne. Odolnosť Kapely Luk vám poskytne prenosná, univerzálny, kompaktný telocvični pre získanie fit, budovanie sily a udržiavanie zdravého životného štýlu. Tento nástroj je všetko, čo potrebujete pre úplnú telesné cvičenie,Squat, stlačte tlačidlo, vytiahnite, a výpad bezpečne a efektívne.

ŠPECIFIKÁCIA

Materiál:Žehlička Veľkosť produktu:55.3*9 palec Hmotnosť výrobku:6.6 kg Odolnosť Kapely:Žltá-10 libier Červená-20 libier Modrá-30 libier Čierna-40 libier

DESTAILS

SKVELÉ PRE VŠETKY FITNESS ÚROVEŇ - Naše odolnosť kapely nastaviť prichádza s 4 nastaviteľné úrovne odporu (?libier) tak, že každý, od začiatočníkov až profesionálnych športovcov môže byť spochybnená.A naše čela dizajn vám umožní rýchlo a ľahko meniť svoju odolnosť kapely z jedného súboru do druhého. Tento tensioner môže byť vymontovaný do troch častí, a celý súbor váži menej ako 9 libier, a to je veľmi výhodné nosiť. Inštalácia je tiež veľmi jednoduchá. Môžete robiť fyzické cvičenia kedykoľvek a kdekoľvek,len môže byť zaistené na svojom mieste, keď ste pripravení na cvičenie.Môžete robiť fyzické cvičenia alebo kedykoľvek a kdekoľvek. Luk je vybavený all-inclusive penové uchytenie krytu zabezpečiť non-sklzu a zabrániť luk z skĺzla rúk počas cvičenia. Mäkké penové tiež výrazne zvyšuje komfort cvičenia. Hlavné telo je Pribrala hliníková rúrka, a priemyselno-stupeň prášková vrstva je pripojený k povrchu. Maximálna nosnosť môže dosiahnuť 300 libier, čo zaručuje stabilitu a bezpečnosť pri cvičení.

PLNÉ TELESNÉ CVIČENIE!

PRACUJE KAŽDÝ HLAVNÉ SVALOVÉ SKUPINY - Na OTEKSPORT kombinuje odolnosť kapely a vysoká intenzita interval obvodu školenia pre celé cvičenie. Schudnúť & tone ruky, brucho, nohy & Gluteal svaly a zároveň stále kardio vo. To zahŕňa pohyby na ktorú ste zvyknutí, ako drepy, bench press, kučery a veslovanie - s ťažkých odporové káble pre väčšie dávky.

POPIS

【Domáce Posilňovne, Fitness] vyzýva OETKSPORT odolnosť kapely, sada je prenosná domácej posilňovne, ktoré môžu byť použité vo vašom dome, alebo na cestách, kancelárii, hotelovej izbe, park, takmer kdekoľvek. S jeho prenosný dizajn, luk-tvarované oceľové rúry môžu byť rozdelené do troch častí , môžete vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek, aby sa vaše telo zdravé. 【Nastaviteľný Odpor] vyzýva Táto sada obsahuje 4 odolnosť kapely, Rôzne farby reprezentujú rôzne úrovne odporu.(Žltá-10 libier/Red-20lbs/Modrá-30 libier/Čierna-40 lbs) odpor môže byť upravená, pre začiatočníkov alebo pre tých, s výkonom skúsenosti, si môže slobodne zvoliť úroveň cvičenie, ktoré vyhovuje vašim potrebám. 【Celého Tela Cvičenie] vyzýva Na OTEKSPORT Luk kombinuje vzpierania bar a odolnosť kapely pracovať každý hlavné svalové skupiny, bez hmotnosti a väčšinu tradičné domáce posilňovne systémov. Schudnúť & tone ruky, brucho, nohy & glutes a zároveň stále kardio vo. To zahŕňa pohyby na ktorú ste zvyknutí, ako drepy, bench press, kučery a veslovanie-s ťažkých odporové káble pre väčšie dávky. 【Vysoké Množstvo Materiálu] vyzýva hlavné telo je Pribrala hliníková rúrka, a priemyselno-stupeň prášková vrstva je pripojený k povrchu. Maximálna nosnosť môže dosiahnuť 300 libier, čo zaručuje stabilitu a bezpečnosť pri cvičení. All-inclusive penové uchytenie krytu zabezpečiť non-sklzu a zabrániť luk z skĺzla rúk počas cvičenia. Mäkké penové tiež výrazne zvyšuje komfort cvičenia. 【SLUŽBA ZÁRUKA] vyzýva, Sme ochotní poskytnúť po-predajný záruka do 6 mesiacov od nákupu. Ak akékoľvek problémy s kvalitou uskutočniť do 6 mesiacov, nie je možné použiť to normálne. Kontaktujte nás, budeme využívať vhodné metódy pre vás zaoberať.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty