Štítky: gitara, mandolína, mandolína hudba, basy, vyzdvihnutie na violončelo, violončelo drôt, elektrické mandolína, violončelo pickup, pre mandolínu, kontrabas endpin, nástroj mandolína.

€19.65
  • Skladom
  • w161391


PREHĽAD

Obrovský úspech pôvodnej Modrej Oasis zvuk-jamkové zvlhčovač priniesla mnoho otázok týkajúcich sa spôsobov, ako zabezpečiť zvlhčovanie pre iných nástrojov, vrátane husle, violas, cellos, mandolins, ukulele, jazzovej gitary a gitary s plochou strechou prípadoch.

Po dôkladnom zvážení, Oáza rozhodla, že najlepší prístup k riešeniu tejto úlohy bolo vypracovať pračka, ktorá sa viaže vo vnútri prístroja prípade. Nájsť bezpečný spôsob, ako pripojiť zvlhčovač vzduchu vo vnútri obalu, a ešte ju ľahko demontovať a reattached, nebol malý problém.

S osvedčenou technológiou, Modrá Oasis zvlhčovač, Oáza vložené dve neodýmu magnety v šev zvlhčovača. Magnety, potom pripojte zariadenie prípade buď pomocou oceľového pásu style klip alebo z nehrdzavejúcej ocele pásy s lepiaci podklad. Pás style klip sa hodí viac na strane prípadu a poskytuje ploché zvislý povrch pre magnety dodržiavať. Lepidlo kryté z nerezovej ocele pás umožňuje buď vertikálne alebo horizontálne upevnenie všade tam, kde je plochý povrch vo vnútri prípade. Výhodou tohto typu zvlhčovač je flexibilita do polohy zvlhčovač v najrôznejších miestach v rámci svojho hudobného nástroja prípade.

A 10cc. striekačka je tiež zahrnuté. Injekčná striekačka sa zvýši používateľa kontrola počas plnenia alebo doplnenie zvlhčovača. Od Oasis zvlhčovač má o 32cc je voda, bude to trvať 3+ striekačky vody vyplniť prvý raz. Po tom, náplne trvá iba 1+ striekačku vody. Ako vždy, Oáza odporúča používať destilovanú vodu, ktorá sa predĺži životnosť vášho zvlhčovač.

Efektívny a ľahko zvlhčovanie namontovaný v prípade akýchkoľvek dreva nástroja.


  • Číslo Modelu: OH-6
  • Druh: zvlhčovač
  • Názov Značky: NoEnName_Null


Napísať recenziu

Súvisiace produkty