Štítky: moje sexuálne hračky, pre zdravie, penice rozšírenie čerpadla, doplnky pre dospelých, batman hydromax, muži zväčšenie penisu, vibrat, uzar penis čerpadla, muž masturb, rock penis krúžok.

€7.56 €9.46
  • Skladom
  • w15600


Penis Extender Penis Čerpadlo Mužský Penis Tréner Sexuálnu Hračku Pre Mužov Masturbator Dick Vákuové Rozšírenie Dospelých, Sexuálne Zdravie Produkt

Funkcie:

Tento Tyro Čerpadlo je ideálnym mixom vyhotovením a pohodlie, ktoré robí to musí mať pre mužov, ktorí milujú zvýšiť ich citlivosť a zväčšenie ich penis. toto čerpadlo je kompatibilný so všetkými rúry, valce, časti, súčasti a príslušenstvo pre čerpadlá.

Každá položka je 100% nový, v pôvodnom tašky výrobcu.

lekárske triedy ABS konštrukcia čerpadla

rýchloupínacou pákou pre bezpečnosť

pohodlná, ergonomická rukoväť

prívetivý

veľkosť: ako expozície

Umelé chyba merania rozsah: 1-3 cm patrí k bežným javom

Návod na Použitie

namažte všetky pohodlie rukávy. použiť mazivo na svoj penis ako dobre.

vložiť vaše rukáv príslušenstvo do nádoby a potom vložte svoj stoporený penis do kruhu a do valca. nádoby by mali zostať pevne pritlačí základne penisu / lonovej, aby vzduch z úteku.

čerpadlo začne pracovať pomaly. tam bude mierny tlak na svoj penis ako vzduch je nasávaný z rúry. pre začiatočníkov je dôležité začať tento proces pomaly, aby sa zabránilo nepríjemnostiam. nezabudnite stlačiť bezpečnostné uvoľnenie ventil, ak je tlak príliš vážne.

pokračovať v čerpaní / uvoľnenie vzduchu, kým ste našli vhodné tlakovej úrovne pre váš penis. malo by sa zobraziť rozšírené, ale nemalo by dôjsť k poškodeniu.

teraz uistite sa, že uniká (ak je to potrebné) a počkajte 20 minút. možno budete musieť čerpadla ešte v priebehu tohto obdobia udržiavať vhodnú množstvo tlaku na svoj penis.

raz relácia je vyplnený váš penis by sa mal objaviť hrubšie / dlhšie a majú zvýšenú citlivosť. tieto výsledky sú efektívne po dobu až 24 hodín, ale trvalé zväčšenie môže nastať prostredníctvom dlhodobé používanie. sme odporú konci 3-4 relácie týždeň.

Ochrana OSOBNÝCH údajov

toto je súkromný zoznam a vašu identitu nebudú poskytnuté nikomu.


  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Položka Druh: Penis Čerpadla
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: ABS
  • Veľkosť: as picture shows
  • Názov Značky: NoEnName_Null


Napísať recenziu

Súvisiace produkty