Štítky: bager pc, výšivky vankúš, auto držiak, auto opierky hlavy háčik, vaňa jacuzzi, vankúš na opierku hlavy, nafukovacie vaňa vankúš, vysoko kvalitné tričko ženy, pre kúpeľ a sauna, vaňa vankúš.

€6.46 €9.23
  • Skladom
  • w1549


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita! Popis:

materialoleyester Size36*36*10 cm-Váš prvej triedy domov vaňa výrobok Easy Spoliehať na,, Otvoriť svoj pohodlný život Dizajn s pohodlie v mysli Mäkké, Priedušné a pohodlné Komfortné na Hlave, Krku a Späť Funkcie: 1. Anti-mikrobiálnych ,Odoláva Plesniam a Hubám. 2.Mesh Technológia Umožňuje Vodou a vzduchovej Priepustnosti Pre Rýchle a Jednoduché Sušenie . 3.Pohodlné, ľahké ,Mäkké& Podporné so Štylistickými Tvar, ktorý Kolísky Hlavy ,Krku a Back4. EXTRA VEĽKÝ 4 PRÍSAVKY-BEZPEČNE ATTCHES NA VAŇOU 5.Jednoduché, čisté a rýchle sušenie 6. Poskytnutie vašich blízkych s reálnymi relax v akejkoľvek príležitosti. Napríklad: narodeniny, housewarmings alebo svadobné strany atď Umytí a Starostlivosť Pokyn Opláchnite po použiť Ručné pranie v studenej vode Drip suché, aby ležal na suchý nie železa alebo bubnové suché

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Ukážka :

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.


  • Číslo Modelu: vaňa vankúš
  • Názov Značky: faroot
  • Funkcia: Skladom


Napísať recenziu

Súvisiace produkty