Štítky: mini prism totálna stanica, prieskum zariadenia obchodu, stanica celkom, stanica sokkia celkom, batéria sokkia, Profil, clannad t tričko, totálna stanica professional, mini hranol, mini impressora.

€32.00
  • Skladom
  • w148553


Nové Hliníkové Zliatiny S 4 Póly Mini Hranol Pre Totálna Stanica +17.5 Mm

Popis: 100% Zbrusu Nový & Vysoko Kvalitný Mini Hranol s 4 Stožiare pre leica celkom stanice 25,4 očakávané kruhu hranol

Hranol konštanta: +17.5 mm (Pri použití na totálna stanica leica. pri použití inej ZNAČKY nástroja . hranolov konštantný nie je o 17,5 mm) Pól Materiál : hliníková zliatina

Tyč Priemer : 12 mm

Balík Obsahuje:

1x Mini hranol

x 4 pólov(30cm každý)

1 x tašky

Platby

Prijímame LEN platby

Elektronické Kontroly predložených prostredníctvom sa bude konať, kým odpíše

Doprava

Dodávame po celom Svete.

Všetky objednávky budú spracované a dodané v NASLEDUJÚCI deň potom, čo sme dostali platby.

LEN budeme loď na adresu

Sledovanie vám budú zaslané po položka bola spracovaná

Zásielky zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní na NÁS prostredníctvom E-package.Ak sa rozhodnete UPS,to bude trvať len 3-5 pracovných dní.

Položka dodaný ČÍNA PRÍSPEVOK Registra Letecky, dosahuje najviac krajiny 15-20 pracovných dní.Ak sa rozhodnete Fedex International Ekonomiky,bude to trvať len 3-5 pracovných dní.

UPOZORNENIE 1 : čas Dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až 30 dní.

Ak nechcete prijímať položky po 30 dňoch, Prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

UPOZORNENIE 2 : Dovozné clá,dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky,kupujúci bude zodpovedný za poplatky, ak je to potrebné.A prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat Politiky

(1) Pred začatím akéhokoľvek vrátenia alebo výmeny, kontaktujte náš služby zákazníkom, prosím informujte nás na číslo položky, ID užívateľa, konkrétne popis poškodenia/problém a jasné vysvetlenie svoj dôvod. Stojíme za každý bod, ktorý predávame a bude v našich silách, aby sa zabezpečilo, že budete spokojní. Ak nie ste 100% spokojní, pošlite nám e-mail prvý a budeme sa snažiť, aby si bola šťastná.

(2) Ak si napriek tomu chcete vrátiť nákup, loď item(s) späť a my vám vrátime vaše pôvodnej kúpnej ceny. Všetky hlásenia musia obsahovať všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Po tom, čo sme dostali balíček a položka sa v resalable stave, vám vrátime plnú sumu bude vydaná.

Kontaktujte nás

Sme tu na pomoc. Uvítame všetky vaše otázky a pripomienky, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Vzhľadom na rozdielne časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín. Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

November-19-17 v 23:24:46 PST, predávajúci je pridané nasledovné informácie:


  • UPC: 614614091318
  • Tolerancia Rozmeru: 1
  • Uhol Tolerancie: 1
  • stav: Nové
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Číslo Modelu: 17.5
  • kvalita povrchu: 10/5
  • Tvar: Nepravidelný Tvar
  • Rovinnosť: 2
  • MPN: Neuplatňuje Sa
  • Názov Značky: LETER
  • Materiál: K9


Aniya Kurmaleeva
2020-11-28
5/5
I bought from this seller many many times, and always everything was perfect. In this case, I wait few months longer but that was becaus of corona for sure. Before corona, came to me in 20 days. All 5 stars for this seller.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty