Štítky: swat taktika vesta, nepremokavá taška, mint cargo nohavice, narodeninová párty safari, cargo nohavice, muž sveter, zámok na zips, sullen, bf rda, taobao techwear nohavice.

€20.62 €47.97
  • Skladom
  • w139301


Špecifikácia výrobku:

1. Farba: čierna, šedá, khaki, zelená

2. Veľkosti: S, L, XL, 2XL

3. Platné scény: bežecké športy, turistiku a kempovanie, strelecké športy, cyklistické športy, ľad a sneh športy, bojové umenia, sebaobranu, extrémne výzvy, miesto zábavné zariadenie, rybolov, športy

4. Funkcia: udržať v teple a nosenie

detaily produktu:

1. Multi-funkčné bočné vrecká: Zápisníky, mobilné telefóny, atď., tak, že po ísť von, ste don ' t musieť pripraviť malé tašky pre váš mobilný telefón, peňaženku a poznámkový blok.

2. Koleno ŠÍPKY dizajn: vyhovovať ľudského tela inžinierstva, upraviť, a upravte nohavice tvar, vhodný pre tvaru tela nositeľa

Doprava ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Dodávame produkty po celom svete, a to do 7 pracovných dní (po obdržaní platby vymazané) vzhľadom na tvorbe čas ako na meranie. 2.Väčšina krajín DOPRAVA ZADARMO Čína Post Air Mail, Akonáhle sme loď položiek poskytneme vám sledovacie číslo. 3.Všeobecne platí, že zákazníci v Európe, Severnej Amerike a ázii, môžete zobraziť produkty do 30 dní. Zákazníci z Južnej Ameriky, ako Argentína a Brazília môžu prijímať výrobkov, a to do 40 dní. Ruska sa zákazníci mohli dostať tovaru do 60 dní, ak niektoré nehôd sa stalo, môže To trvá viac ako 60 dní, Prosím, trpezlivo čakať. Ďakujem. 4.Ak milí priatelia chcú získať produkty rýchlejšie, ponúkame Express z FEDEX, EMS, DHL a UPS. Kontaktujte nás a získajte najlepšiu cenu Express. Ďakujem. Cla ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vzhľadom našich zákazníkov prospech, budeme deklarovať s oveľa nižšiu cenu na pakage snaží, aby sa zabránilo cla, ale nie sme zodpovední za všetky dane a poplatky v prípade, že sa stane. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. Spätná väzba --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. A pls povedzte nám, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.5 hviezdičiek 2. Ak nie ste spokojní naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme sme sa, aby každý pokus vyriešiť problém. Ďakujem. Návrat & Exchange inštrukcie --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. do 7 dní od doručenia. 2. Nepoužitý, nepoškodený, v origianl balenie 3. Vrátenie expedičný poplatok sa hradí kupujúci. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!


  • Fit Typ: Pravidelné
  • Textílie Typ: Denim
  • Uzavretie Typ: Zips Lietať
  • Číslo Modelu: ix9
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dekorácie: Vrecká
  • Predné Štýl: Byt
  • Nohavice Štýl: Rovné
  • Hrúbka: Midweight
  • Štýl: Safari Štýl
  • Dĺžka: Full Length
  • Nohavice: Muži Nohavice


Shamil 1997
2020-10-21
5/5
Excellent Product, excellent quality
Roffe 1982
2021-01-09
5/5
It came very quickly and just like in the description. I recommend it.
Rescue3091
2021-01-19
5/5
Very comfortable with the product, right size, good quality material
Janke 93
2020-09-26
5/5
Good fit in waistline and length (I'm 1.93m en 90kg) The fabric is very thin so ideal for those hot summers. haven't tested it in the rain yet.
Walker09
2020-12-02
5/5
Alles ok pas gut

Napísať recenziu

Súvisiace produkty