Štítky: v radovej, box reproduktor konektor, suzuki swift príslušenstvo pre chodidlá, banán konektor, akustické terminálu, lqs gaming mouse, modul zosilňovača rada, konektor drôt, hifi zosilňovač, klinec prenos.

€8.56 €12.22
  • Skladom
  • w1384


Dva medené svorkovnica reproduktor spojovacej skrinke konektor

DIY reproduktor príslušenstvo HIFI audio príslušenstvo 300 stĺpec

2 ks/veľa Tomto kole okno panel má priemer 75mm, panel otvorenie 46-50 mm, celková dĺžka 26 mm, a drôt, post, 5 mm alebo menej. To môže byť tiež vložená do banán hlavu. To je často inštalované v zadnej časti reproduktora prípade pripojenia okno, zosilňovač a reproduktor, s dvoma drôt príspevkov, materiál je veľmi dobrý. Na zahusťovanie panel je vyrobený z materiálu. Výhodou zahusťovanie je znížiť rezonancie z drôtu okno, hrúbka je 2,8 mm, s high-grade vedenia. Stĺpec, krásne a trvalé, prevedenie proces je veľmi dobré, dôležité diely z drôtu pre prenos signálov, veľký orech, spojovací kus je čistá meď, zlato-á materiál, pevné malé skrutky matka a jar podložka sú žehlička-á materiálov, a pozlátené vzhľad je svetlé a krásne. Vyzerá to veľmi luxusnom na prvý pohľad.


  • Číslo Modelu: Konektory
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Danielma2007
2020-10-22
5/5
All right highly recommended
Nazaryarosh
2021-01-23
5/5
In appearance, it is done qualitatively, its price justifies with a lighter.
Sabrierol 07
2020-09-29
5/5
I already buy the second time from this seller-the results are excellent as in the first. still recommend, will be the third time. Excellent quality!!!

Napísať recenziu

Súvisiace produkty