Štítky: elektrického tepla vesta, vesta žena, mentrual pad bambusu, teplé vyhrievaná vesta, Vesta, tepla bunda, teplá vesta, teplo pad, tepla vesta, teplo usb.

€5.90 €9.37
  • Skladom
  • w1278


Odrážky:

1、Ľahký Dizajn: vykurovacieho filmu je ľahký a prenosný, ktorý je pohodlný na nosenie pre vonkajšie kemp alebo iné aktivity na zimy. Vykurovací film sa vzťahuje aj na ľudí, ktorí sa obávajú, že chlad, a s vykurovacieho filmu,tie budú ľudia, ktorí nemajú strach zo zimy viac s ním.

2、Premium Materiál: vykurovacieho filmu je vybavený pomocou mäkkej tkaniny, ktorá je tiež vstavaný izolované vlákniny vykurovanie materiál, a vykurovacieho filmu je pohodlné a opotrebovaniu, odolné na použitie.

3、Ako Používať: môžete priamo prepnúť kúrenie film do svojho bundy, vesty a ďalšie oblečenie pre otepľovanie a tepla na vykurovanie filmu pomocou 5V 2A zdroj energie, napríklad počítač, napájací adaptér alebo napájanie banky(Nie je súčasťou). Či pás, chrbát alebo bruško časti, kúrenie film dokáže udržať si v teple po celý čas.

4、Skladací Dizajn: vykurovacieho filmu je skladacia a je odolný voči vode do istej miery, poskytuje teplo rovnomerne, a to má dobré vykurovania účinnosť, a to je umývateľný, ale neponárajte ho do vody na dlhú dobu.(Dlhodobé ponorenie bude mať vplyv na lepidlo stupeň lepidlo vykurovacieho filmu.)

5、regulácia Teploty: vykurovacia fólia funkcie 3 teploty nastavenie režimov a poskytuje 60 min načasovanie režim pre vás set, ktorý je veľmi praktické a bezpečné, použiť, keď je napájaný nízke napätie. Vykurovací film je ideálny pre vonkajšie a vnútorné použitie.

Funkcie:

1. Vykurovací film funkcie napätie 5V.

2. Carbon fiber kúrenie list, USB powered, tri-rýchlosť nastaviteľná.

3. USB powered, môže byť použitý kdekoľvek.

4. Výrobok je ľahké a možno ho použiť s akýmkoľvek položky, ako sú vankúše, vankúše, oblečenie a prikrývky.

5. Tri teplota úpravy až 75 stupňov Celzia.

6. 5V nízke napätie USB pripojenie kúrenie, bezpečné a pohodlné.

Špecifikácie:

Názov: 5V USB Powered Pás Vykurovacej Fólie

Materiál: carbon fiber + netkanej textílie

Veľkosť(cca.): 20 cm/7.87 v dĺžke 10 cm/3.94 v šírke)

Balenie Zoznam:

1*pás vykurovacej fólie


  • Materiál: Bambusové Vlákno
  • Fit: Hodí väčší, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Funkcia: Tepelná
  • Pohlavie: ŽENY
  • Materiál Technológie: ŽIADNE


Napísať recenziu

Súvisiace produkty