Štítky: dekor veľkonočné, 3 veľkonočné dekorácie, Späť Do Školy, čínsky nový rok ornament, halloween dekorácie, hračky, zomrie snehové vločky, oka stuhu na veniec, roll tull, veľkonočný zajačik dekoratívne, black roll.

€2.26 €3.76
  • Skladom
  • w118626


Názov:Sneh čistý priadza

Šírka: 15 cm

Materiál: 100% Polyester

Dĺžka: 10 Dvore .o 9.2 m

Použitie: Svadobné Dekorácie .Vianočná výzdoba.Tortu Darčekové krabice, dekorácie .DIY Plavidlá textílie

Vezmite prosím na vedomie, že páse farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku monitory

Drahý priateľ: Ak sa rozhodnete, logistika, prosím, pozrite sa na prepravnom čas a sledovanie informácie. Pretože niektoré z nich sú untrackable. Napríklad: 1.Untrackable spôsob dopravy :"Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus"."Correos Ekonomiky"."Royal Mail Ekonomiky".4PX Singapur Post OM Pro".atď. (Bežne dodanie je o 60 dní, ak sú v naliehavo potrebuje, prosím, vzhľadom predtým, než si objednal.) 2.Ak ste v naliehavo potrebujú produktu, láskavo prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail, www.poliklinikaatrium.sk Štandard Premium prepravy alebo iné express, ako je DHL,EMS,UPS a pod. 3.Ak ste súhlasíte s našimi dodacia lehota, prosím neotvárajte spor ľahko, vaše pochopenie je vysoko cenený. 4.Žiadny problém, splnili ste sa radi riešiť. Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky o dropshipping a veľkoobchod, prosím neváhajte a kontaktujte nás, radi by sme vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami. Váš súhlas je náš pohyb urobiť lepšie. Veľká vďaka za vašu podporu. S priania.


  • Číslo Modelu: 058
  • Materiál: Iné
  • Názov Značky: DHANXINZ
  • Príležitosti: Deň matiek
  • vzor: Jednofarebné


Nechaev Net
2020-11-30
5/5
The goods are not bad, I thought it would be denser, but these are my problems, the picture is beautiful, well printed. I bought it on sale, after the sale became cheaper, but this is no longer pleasant!
Harlova 101
2020-10-07
5/5
Super j'adore

Napísať recenziu

Súvisiace produkty