Štítky: 26 rim, 700 c uhlíka clincher dvojkolesia, oxid rim 700 c taiwan kotúčové brzdy, fiber glass nástroj, oxid disk rim cesty, 32 dieru rim, oxid 38mm clincher ráfiky, 29er uhlíka rim, 700 c kotúčové brzdy dvojkolesia, 700 c ráfiky.

€262.78 €505.36
  • Skladom
  • w1173


Deerobust

Asymetrický

Oxid Ráfiky

Carbon Fiber Bezdušové Clincher 700 c 38 mm hlboké 25 mm široký Bicykli Ráfiky Zadné offset 2,5 mm

ŠPECIFIKÁCIA: Model 38XA-25 Využívanie Cestnej Veľkosť 700 C Materiál Toray T700 full carbon+ T800+ Ti Krúžok posilnenie+ vysoká TG Typ Clincher Hmotnosť

400g+/-20 g Bezdušové ÁNO, Hovoril otvor 16-32H ERD

569 Šírka Hĺbka 25 mm 38 mm Max. hmotnostný limit 125 kg/275lbs Max hovoril napätie 150kgf Max tlaku v pneumatikách 125psi/8.6 barov, Povrch Matný Obtlačok na mieru Väzbe Ud Norme EN Štandardné dodacie lehoty 14 pracovných dní Záruka 24 mesiacov

PROFIL RÁFIKA:

PODROBNOSTI:

Rim

38 mm Hlboké Uhlíka Rim. Dobrý Výkon, Všetci Okolo Rýchlosť.

38mm rim je naša vetra stabilné kolieska. Po 38 mm profil poskytuje niektoré aerodynamické výhody a zároveň je ľahký pre lezenie a zrýchlenie.

Offset Asymetrické Dizajn

Asymetrické ráfiky vybudovať do tvrdšie, silnejšie a spoľahlivejšie kolesá prostredníctvom zlepšenia vystuženie uhlov klenutými kolesa a vyrovnanie na hovoril napätie medzi jednotku a non-drive strane špice. Na Cestnom bicykli dvojkolesia s V brzdy, vzadu koliesko má významné jedlo. S tradičnými ráfiky, okraj je stred (alebo klenutými) znížením hovoril napätie na jednej strane vo vzťahu k iným tak, že okraj je vtiahnutý do centra.

Full Carbon Clincher(Tubeless ready). Vysoká Pevnosť Uhlíka pre Ľahký Výkon.

Pomocou najnovšej uhlíkové technológie tvárnenia, sme schopní vybudovať veľmi silnú rim z uhlíkových len. Deerobust 38mm clincher carbon road bike bezdušové ráfiky,spustiť bezdušové pneumatiky dobre,a perličiek zámok dizajn, aby bezdušové systém trezor,čadič brzdy povrchu ponúkajú veľký brzdný účinok,ráfiky sú ľahké,tuhé a odolné.

Okrem toho podporuje časti sa pridávajú s malým počtom T800 na zvýšenie pevnosti.

1. 4 mm hrúbky, 40 vrstiev prepreg.

2. 0.6 mm hrúbky, 6 vrstiev prepreg.

3. 2 mm hrúbky, 20 vrstiev prepreg.

4. 2.3 mm hrúbky, 23 vrstvy prepreg.

TLR(TUBELESS READY) TECHNOLÓGIE

Sme pevne presvedčení, že kvalita, dôslednosť a kvalitu našich produktov je najviac nákladovo-efektívne v priemysle. S cieľom zabezpečiť, aby DEEROBUST ráfiky nielen spĺňa medzinárodné požiadavky na bezpečnosť, ale aj v súlade s ďalšími a vyššej kvality, používame SGS a EN 14781 noriem pri výrobe ráfiky.

Aký je rozdiel medzi UD, 3 K a 12K uhlíka dokončiť? Aký je rozdiel Matný alebo Lesklý povrch? UD, 3 K a 12K zadať uhlíka väzbe vzor. 3 K znamená, že sú 3,000 vlákna na "ťahanie", 12K znamená, že sú 12,000 a UD znamená, jednosmerný (č vzor). Tam je zvyčajne možnosť vybrať si medzi matný alebo lesklý. Matný výsledky vo viac nenápadný vzhľad, lesklý bude typu pop. Môžem mať ráfiky bez bradavky otvory v ráfika pneumatiky posteľ? Áno, môžete sa rozhodnúť, či chcete mať bradavky otvory v ráfika pneumatiky posteľ alebo nie. Môžem mať ráfiky s vnútorným bradavky diery? Áno, môžete sa rozhodnúť, buď interné bradavky otvory alebo externé bradavky diery. Koliesko na výber – rozhodovanie o tom, čo rim hĺbka je najlepšie To je pridaný prvok modernej-deň cyklistické stratégie. DEEROBUST má toľko rôznych ráfiky na rôznych výšok, od 20 mm do 88mm. Budeme ponúkať nejaké usmernenie, na ktorých DEEROBUST kolesa zápasov, ktorý typ terénu: 20 mm až 40 mm hĺbka – "do kopca, dlhé stúpanie." 45 mm do 50 mm hĺbka – "Hore a dole celý deň." 60 mm hĺbka – "Niektoré hore a dole, ploché." 60 mm hĺbka prednej strane, 88mm hĺbka zadné – "Viesť outs." 88mm hĺbka, Diskov Kolies, Tri Špice – časovky. Symetrické a asymetrické. Asymetrické ráfiky vybudovať do tvrdšie, silnejšie a spoľahlivejšie kolesá prostredníctvom zlepšenia vystuženie uhlov klenutými kolesa a vyrovnanie na hovoril napätie medzi jednotku a non-drive strane špice. Na horskom bicykli/ Cyklokros/ Štrk bicykli dvojkolesia s kotúčové brzdy, predné a zadné kolesá majú významné jedlo. Symetrický ráfiky, okraj je stred (alebo klenutými) znížením hovoril napätie na jednej strane vo vzťahu k iným tak, že okraj je vtiahnutý do centra. Tak pomocou asymetrickej ráfiky predné a zadné bude optimálny variant. Na Cestnom bicykli dvojkolesia, zadné koleso má významné jedlo. S tradičnými ráfiky, okraj je stred (alebo klenutými) znížením hovoril napätie na jednej strane vo vzťahu k iným tak, že okraj je vtiahnutý do centra. Tak pomocou prednej symetrické zadné asymetrický bude optimálny variant. Páči sa vám ponúka výber z odtlačkový farby? Absolútne! Máte svoj výber biely, čierny, bronz, modrá, zelená, žltá, oranžová, ružová, fialová, červená alebo modrá. Môžem si vybrať vlastné odtlačkový? Áno, neváhajte a pošlite nám návrh súbor vlastné otlačkom. Ponúkame príslušný citát založené na množstvo farieb a vzorov. Ako si mám vybrať brzdové platničky?

Odporúčame brzdové doštičky, ktoré sú vyrobené z korku, dreva. DEEROBUST brzdové doštičky boli navrhnuté špeciálne pre DEEROBUST je uhlíka ráfiky ponúknuť čo najlepšiu rovnováhu moci a modulácie v oboch mokré a suché počasie. Alebo môžete vybrať, Švajčiarsky Stop brzdové doštičky, Reynolds brzdové doštičky, ktoré majú takisto vynikajúce modulácia výkonu. DEEROBUST ľahké pretekárske uhlíka ráfiky,volant a hovoril whee sú garantované na 24 MESIACOV . Akékoľvek otázky kvality vyskytnúť v priebehu 24 mesiacov, sme povinní opraviť/vymeniť povinný komponenty zadarmo. A čo viac, ak tam je nešťastný pád/nehody s kolesá s 30 mesiacov, my sme ochotní ponúknuť nové kolesá za minimálne náklady. Táto záruka je neprenosná a platná do pôvodného nadobúdateľa len produkt. Nasledujúce nesprávne použitie bude mať za následok zrušenie vašej záruky 1. Pády a úrazy 2. Zneužitie (off-road jazdenie, skákanie, trik na koni, Cyklokros, atď.), 3. Úprava kolesá alebo Nesprávna montáž 4. Tlak vzduchu v pneumatikách presahujúcou 140psi 5. Bežné opotrebovanie 6. Nesprávne následnú údržbu alebo údržby neoprávnenými technik. 7. Inštalácia súčasti alebo príslušenstvo neboli pôvodne určené, alebo nie sú kompatibilné s dvojkolesia tak ako sa predáva 8. Poškodenie alebo zhoršenie na povrch alebo vzhľad, ktorý nemá žiadny vplyv na funkciu 9. Škody spôsobené živelnou pohromou sa Táto záruka nevzťahuje: 1. Bežné opotrebenie veci (ložiská, špízy, výplety, atď. 2. Povrchové úpravy a kozmetické ošetrenia (anodická oxidácia hliníka, nálepky, atď.), 3. Všetky ostatné súčasti bicyklov, 4. Následné alebo náhodné škody (ak je to uplatniteľné)


  • Názov Značky: DEEROBUST
  • Hovoril Diera: 24H/28H/32H
  • Brzdový Systém: Kotúčové Brzdy
  • Logo Maľovanie: Prispôsobená je k dispozícii
  • Veľkosť: 700c
  • Kontrola Kvality : SK štandardný test
  • Hmotnosť: 400g+-20 g/pc
  • Materiál Kolies: uhlík
  • terén: Cesta/Cyklokros
  • Platby: Paypal/TT/Úver auto/Western Union
  • Dokončovacie: Matný
  • Platné Bicykli: Cestné Bicykle
  • Väzba: UD
  • Číslo Modelu: D38R-XSA-RIM
  • Rim typ: clincher/tubeless ready


Assasin 84
2020-12-24
5/5
Jantes magnifiques qui correspondent à la description.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty