Štítky: klobúk mužov, klobúk ruskej, pro lyžovanie, spp, vintag zimné klobúk, zimné jakect muž, baseball klobúk mužov, veľký klobúk maska, klobúk ženy, earflap klobúk.

€4.10
  • Skladom
  • w104468


Náš produkt je Ázia veľkosť. Menšie 2 yardy ako v Európe alebo Spojených Štátoch veľkosť, prosím, podľa veľkosti tabuľky na potvrdenie vašej objednávky, veľkosti, vďaka! body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Unisex Zrastov Neforemné Čiapočku Zimné Klobúk Vonkajšie Lyžovanie Slouchy Chic Pletené Čiapky H9

Funkcia:

Úplet Neforemné Čiapočku položka je perfektný pre všetky zimné oblečenie

Klobúk je špeciálne navrhnutý tak, aby vám štýl, ktorý bude mať hlavu v teple

Každá farba je mäkké a pohodlné

Všetky štýly, ktoré sú ideálne pre všetky zimné aktivity

Elastická sa hodí pre všetky veľkosti

Špecifikácia:

Materiál: Bavlna, Zmes

Veľkosť: app. 30cmx17.5 cm/11.8"x6.88"(ležiace byt)

Obvodu hlavy: 21.65" na 25.59" (55 cm - 65 cm)

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farba

Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie

1 x Čiapočku Spp

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na ! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

1. Ak ste sa tisfied s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . DSR - Popis Produktu, DSR - Predávajúci Komunikácie, DSR - prepravná rýchlosť: nám môže dať plnú známok, A pls povedzte nám, dáme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám o dar alebo $ 2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

3 . Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Doprava Zdarma Na Celom Svete 3. Podľa rôznych krajín, pozemok čas príchodu tam môžu byť rozdiely vo všeobecnosti, môžete prijímať balík do 30 pracovných dní , ak ste nedostali pozemok v 50 dní , kontaktujte náš dotaz, dáme vám ho vyriešiť.

Clothink on-line obchod urobiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom ( veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky ). Poznámka: Náš produkt je Ázia veľkosť. Menšie 2 yardy ako v Európe alebo Spojených Štátoch veľkosť, prosím, podľa veľkosti tabuľky na potvrdenie vašej objednávky, veľkosti, vďaka!


  • Pôvod: SE(Pôvodu)
  • Materiál: Bavlna
  • Pohlavie: MUŽI
  • Štýl: Príležitostné
  • Číslo Modelu: bombardér
  • Vzor Typ: Pevné
  • Položka Druh: Skullies & Čiapky
  • Oddelenie Meno: Dospelý


Napísať recenziu

Súvisiace produkty