Štítky: 18v makita pcb, Batérie 18v prípade, bit ph2, Batérie 18v, dewalt nástroj, bl1860 prípade, makita 18v nástroje viac, znter makita batérie 18v, Batérie 18v makita, dewalt batery prípade.

€8.20 €10.66
  • Skladom
  • w1042


Plastový kufrík ( bez batérie bunky ) a PCB Pre MAKITA BL1890 Li-ion Batéria, 100% Nová Značka, Žiadne pôvodné dokáže vyplniť 15 kusov 18650 Li-ion batérií s LED indikátor stavu batérie. ale bez batérie vo vnútri !!!!!! /////////////////////////////////////////////////////////////// Tento produkt je komponent bez batérie core . Používa sa na opravu a montáž batérie pack, iba pre ľudí, ktorí sú oboznámení s výkonnosť batérií a majú praktické skúsenosti v batériu montáž. /////////////////////////////////////////////////////////////// Montáž účinok diagram: PCB Špecifikácia: 1. Vstavaný IO rozpozná cell napätie a prúd. a pamätajte, počet používa! 2. Detekcia a ochrana batérie: Prehriatiu, prepäťová ochrana, podpätie ochrany, prepäťová ochrana, preplatok ochranu. 3. všetky nové série makita dosiahnuť nízke napätie vypnutie. Spolupracovať s mnohými náradie továrne! 4. Stabilnú kvalitu a vibráciám. To je najlepší partner makita momentový kľúč a vplyv vŕtačku a uhlovú brúsku, atď. 5. PCB Farba: Modrá alebo biela alebo Zelená, alebo Červená, atď. všetky farby, PCB farbu a číslo verzie sú rozdielne podľa skutočných najnovšie zásob. 6. Návrh plošného spoja sa môžu zmeniť v dôsledku zmeny s dodávateľským reťazcom a spracovateľských technológií. 7. Farba LED: červená, alebo zelená alebo modrá. Prosím, buďte taký láskavý, poznamenal: Ak máte akékoľvek námietky k nasledujúce položky, prosím, nie objednávku ! 1. PCB farbu a farba Led, môže byť akejkoľvek farby podľa našich zásob, 2. Návrh plošného spoja sa môže zmeniť so rovnaké funkcie a výkon zaručiť . Po zadaní objednávky súhlasíte s tým, že vyššie uvedené dve podmienky predvoleného nastavenia nie sú povolené predkladať spory z dôvodov "rôzne farby, dizajn zmeny, nesprávna verzia tovar" a tak ďalej. Schéma: prečítajte si Prosím nasledujúce package informácie pozorne: 1. "BOX s PCB" Balík obsahuje: Plastový kufrík ( žiadne batérie, žiadne bunky ) Jar Skrutku PCB Nikel list Label Ako nasledujúci obrázok: č cell batéria

2. "PCB" Balík obsahuje: 1 X PCB

!!!!!!!!! Upozornenie: batérie nie sú zahrnuté Poznámka: ( V ery Dôležité !!! ) : 1. nie sú žiadne batérie v balení !!!!!! 2. Ak potrebujete batérie, prosím, nenechajte miesto objednávky ! 3. Ak nemáte znalosti z batérie, montáž, prosím, nenechajte objednávku !

/////////////////////////////////////////////////////////////// Tento produkt je komponent bez batérie core . Používa sa na opravu a montáž batérie pack, iba pre ľudí, ktorí sú oboznámení s výkonnosť batérií a majú praktické skúsenosti v batériu montáž. /////////////////////////////////////////////////////////////


  • Package: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Batéria Úložný Box
  • Číslo Modelu: BL1890B
  • Názov Značky: dawupine


God Bless Ben
2020-12-19
5/5
The case is made qualitatively, it's nice to hold in hands. In the work did not check, I'm waiting for batteries.
Leoramos20
2020-08-22
5/5
Норм. Плата не самая новая, без балансира, зато соединительные пластины с выводами под продвинутую плату, заменил сразу. Пластик хороший, все детальки на месте. Годнота.
Troy Maure
2020-10-13
5/5
Couldn't assemble

Napísať recenziu

Súvisiace produkty